Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Barış Murat Yağcı'ya 1 Milyon TL Tazminat Şoku

Barış Murat Yağcı'ya 1 Milyon TL Tazminat Şoku

2020 ve 2022 yıllarında Survivor’a katılan oyuncu Barış Murat Yağcı, yarışma sürecinde sosyal medya danışmanlığı hizmeti aldığı kişiye ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkemelik oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Barış Murat Yağcı'ya 1 Milyon TL Tazminat Şoku
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

2020 ve 2022 yıllarında Survivor’a katılan oyuncu Barış Murat Yağcı, yarışma sürecinde sosyal medya danışmanlığı hizmeti aldığı kişiye ödeme yapmadığı gerekçesiyle mahkemelik oldu. Yağcı’nın, danışmanlık hizmeti aldığı kişiye karşı olan mali yükümlülüğünü yerine getirmediği iddia edildi. Bu durum sonucunda Yağcı, 1 milyon 200 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.

Survivor’da 450 Bin Kazandı, Bana Ödeme Yapmadı

Survivor’da mücadele eden Yağcı, 5,5 ay boyunca Sedat Aydın’dan danışmanlık hizmeti aldı. Ancak Yağcı’nın, Aydın’a danışmanlık hizmetleri karşılığında ödeme yapmadığı belirtildi. Aydın, “Yarışmada finale kadar kaldı, ikinci oldu. 450 bin lira ödülün sahibi oldu ama işler bu noktadan sonra değişti” ifadelerini kullandı.

800 Bin TL ve 3 Yıllık Faiz Ödemesi

Yağcı’nın, Aydın’a sunduğu tekliflerin ardından ücretini alamaması üzerine Aydın, yasal haklarını arayarak tazminat davası açtı. İki yıl süren davanın sonunda mahkeme, Aydın’ı haklı buldu ve ünlü oyuncunun 800 bin TL ana para ve üç yıllık yasal faizin (yaklaşık 1 milyon 200 bin TL) Aydın’a ödenmesine karar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenyurt'ta Cami Minare Güçlendirme Çalışması Sırasında Petek ve Külah Düştü

Esenyurt'ta Cami Minare Güçlendirme Çalışması Sırasında Petek ve Külah Düştü