Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Bahar Hastaneden Kovulacak Mı?

Bahar Hastaneden Kovulacak Mı?

Bahar'ın yeni fragmanı yayınlandı. Bahar Kovulacak Mı? İşte detaylar?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bahar'ın yeni fragmanı yayınlandı. Bahar Kovulacak Mı? İşte detaylar?

Bahar’ın Talihsizliği ve Timur’un Endişesi

Bahar, Cihan Bey’e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik sonucu Timur’u endişelendirecek. Bu durum, bileklik meselesi nedeniyle aralarındaki gerginliği artıracak ve Timur ile Rengin yeni bir sınavla karşı karşıya kalacaklar.

Reha’nın Bahar’a Son Şansı

Diğer yandan, Cihan Bey’in görüntülerinin basına sızması üzerine Bahar’ı sorumlu tutan Reha, ona son bir şans verecek. Bu durum, Timur ve Evren’i Cihan’ın ameliyatı için birlikte çalışmaya zorlayacak.

Zarife’nin Hastaneye Gelişi ve Bahar’ın İçinden Çıkılmaz Durumu

Hastaneye gelen diğer bir vaka olan Zarife, Bahar’ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükleyecek. Bahar’ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem de Doruk’la ilişkisi sınanacak olan Aziz Uras, herkesi şaşırtan bir hamle yapacak. Aziz Uras’ın bu hamlesiyle Bahar, çok zor bir kararın eşiğine gelecek.

Dizi Hakkında Genel Bilgi

Bahar (Demet Evgar), ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

Oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimlerle göz dolduran “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” Her Salı saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
75 İlde Gerçekleştirilen Operasyonda 844 Silah Ele Geçirildi 1031 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı

75 İlde Gerçekleştirilen Operasyonda 844 Silah Ele Geçirildi 1031 Şüpheli Hakkında İşlem Yapıldı