Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Magazin Artık Saklanmıyorlar! Yasak Aşıkların Keyfi Yerinde...

Artık Saklanmıyorlar! Yasak Aşıkların Keyfi Yerinde...

Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un yasak ilişki yaşadığı haberinin magazin dünyasına bomba gibi düştüğü duyulmuştu. İki sevgili, sonunda gazetecilerden kaçmamaya karar verip önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendiler. İkilinin keyifli oldukları göze çarptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Artık Saklanmıyorlar! Yasak Aşıkların Keyfi Yerinde...

Birkaç ay önce, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun arasındaki yasak ilişki haberleri magazin gündemini sallamıştı.

Ümran Seyhan

İkili daha önce Nişantaşı'nda samimi bir şekilde görüntülenmişti. Ünlü oyuncu Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun, bu ilişkiyi doğrulayan bir açıklama yapmışken, baba Tosun ise iddialara sessiz kalmıştı.

Cansu Tosunun Babasi Kenan Tosun Yasak Ask Ifsasinin Ardindan Ilk Kez Konustu Serenay Sarikayanin Annesi Umran 1697458346531

"YORUM YAPMAM UYGUN DEĞİL"

Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun, yaşananlara sessiz kalmış ve muhabirlerin sorularını "Ailevi konular" veya "Yorum yapmak doğru olmaz" diyerek geçiştirmişlerdi.

Serenay Sarıkayanın Annesi Cansu Tosunun Babası

KEYİFLİ GÖRÜNÜYORLAR!

Sonunda, Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, Nişantaşı'nda görüntülendiler. İkilinin keyifli oldukları ve gazetecilerden kaçmamaya karar verdikleri dikkat çekti. Daha önceki buluşmalarda kaçan çift, bu kez muhabirleri kaçırmadı.

Kenan Tosun

SESSİZLİKLERİNİ GÜLÜMSEYEREK KORUDULAR

Muhabirlerin sorularına yanıt vermek istemeyen ikili, bu kez sessizliklerini gülümseyerek korudular. Sohbet ederek yollarına devam eden Yasak Aşıklar, gazetecilerle köşe kapmaca oynamadan görüntülendiler. Ailevi konulara dair detaylardan kaçınan çift, gizemli ilişkilerine bir yenisini ekleyerek Nişantaşı'nda keyifli anlar yaşadı.

Kenan Tosun 2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nil Anka Ümmügülsüm olayı ne? Nil Anka kim?

Nil Anka Ümmügülsüm olayı ne? Nil Anka kim?