Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Yerli ve milli PUSAT Antalya BilimFest’te

Yerli ve milli PUSAT Antalya BilimFest’te

Türkiye’nin yerlilik oranı en yüksek askeri aracı olan PUSAT, Antalya BilimFest’te ziyaretçilerle buluşuyor. 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumaparak’ta düzenlenecek festivalde, PUSAT’ın yanı sıra, savunma sanayinin en son teknolojileri sergilenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yerli ve milli PUSAT Antalya BilimFest’te

TÜMOSAN tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen PUSAT, 4x4 hafif sınıf zırhlı taktik araçtır. Motoru, şanzımanı, güç aktarma organları ve süspansiyonu gibi alt sistemleri tamamen Türkiye’de geliştirilmiştir. Modüler yapısı sayesinde farklı ihtiyaçlara göre uyarlanabilen PUSAT, yeni varyantları kısa sürede geliştirilip üretilebilmektedir.

Pusat nedir?

PUSAT, özgün tasarımı ve yüksek yerlilik oranı ile savunma sanayinde Türkiye’nin gücünün önemli bir göstergesidir. Aracın, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yanı sıra, dost ve müttefik ülkelere de ihracatı planlanmaktadır.

Antalya BilimFest, 19-20-21-22 Ekim tarihlerinde Dokumaparak’ta düzenlenecek. Festivalde, savunma sanayinin yanı sıra, havacılık, uzay, tıp, teknoloji, bilim ve sanat gibi alanlarda birçok etkinlik yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta renkli festival

Manavgat'ta renkli festival