Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Yaz Boyunca Açık Hava Sinema Keyfi

Yaz Boyunca Açık Hava Sinema Keyfi

Temmuz ve Ağustos aylarında Serdivan'ın farklı mahallelerinde sinema gösterimleri düzenlenecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaz Boyunca Açık Hava Sinema Keyfi
KAYNAK: İHA

A W250420 01

Serdivan Belediyesi, yaz aylarını renklendirmek amacıyla temmuz ve ağustos ayları boyunca açık hava sinema gösterimleri düzenleyecek. Gösterimler, her hafta ilçenin farklı mahallelerinde gerçekleştirilecek.

İlk gösterim, 20 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30’da Serdivan Millet Bahçesi’nde yapılacak. Bu etkinlikte 'Buz Devri: Büyük Çarpışma' ve 21 Temmuz Pazar günü ise 'Gülen Gözler' filmleri izleyicilerle buluşacak. Her hafta sonu Serdivan’ın farklı bir mahallesinde sinema keyfi yaşatılacak. Serdivan Millet Bahçesi, Yazlık Bölgesel Park, Bahçelievler Mahalle Meydanı, Beşköprü Park, Kazımpaşa Mahalle Meydanı, Esentepe Park ve Serdivan Aile Çay Bahçesi gibi mekanlarda gerçekleşecek olan gösterimler, Serdivanlılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Gösterim Programı ve Detaylar

Serdivan Belediyesi tarafından ilan edilecek haftalık program takvimi, vatandaşların hangi filmleri nerede izleyebileceklerini belirleyecek. Açık hava film gösterimlerinde her hafta iki film sahnelenecek ve bunlardan biri çocuk filmi olacak. Gişe rekorları kıran ve çocukların büyük keyifle izleyeceği filmler, açık hava gösterimlerinde izleyici ile buluşacak.

Başkan Çelik'ten Davet

Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, 'Açık hava film gösterimlerimiz başlıyor. Keyifli vakit geçireceğiniz gösterimlerimize ailecek davetlisiniz. Patlamış mısırlar Serdivan Belediyesi’nden' dedi. Başkan Çelik, tüm Serdivanlıları bu eşsiz deneyime katılmaya davet etti.

A W250420 02-1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de motosikletten fırlayan yolcuya başka araç çarptı

Mersin'de motosikletten fırlayan yolcuya başka araç çarptı