Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat TADI TUZU KALMAYAN DİSNEY, ÇAREYİ NUSRET'TE BULDU

TADI TUZU KALMAYAN DİSNEY, ÇAREYİ NUSRET'TE BULDU

Disney'in Atatürk dizisini Ermeni lobisinin etkisiyle rafa kaldırması büyük tartışmalara neden olmuştu. Bunun yerine, Disney'in içerik olarak ünlü kasap ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe'nin yaşamını anlatan bir belgesel yapacağı iddia ediliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TADI TUZU KALMAYAN DİSNEY, ÇAREYİ NUSRET'TE BULDU

Kamer Durdu / Akdeniz Gerçek Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının aktarıldığı dizinin yayınlanmama kararı, Disney Plus tarafından alınınca geniş çaplı tepkiler doğmuştu. HalkTv.com'un verdiği bilgilere göre, Atatürk dizisinin yayınlanmaması kararının ardından, popüler Nusret Gökçe'nin yaşam hikayesinin bir belgesel filmle ekranlara taşınacağı konuşuluyor.

Dramatik ve yarı belgesel film tarzındaki bu projenin, tanınmış bir Amerikalı yönetmen tarafından yönetileceği ve 38 yaşındaki Nusret Gökçe'nin yaşamının anlatılacağı belirtiliyor. Projenin oldukça heyecan verici olduğu ifade ediliyor.

Ayrıca, platformda ülke tarihinde önemli bir yere sahip olan diğer isimler, örneğin Barış Manço ve Kemal Sunal gibi değerli figürler için de benzer türden projelerin yapılacağı da belirtiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü ekonomist elinde TL'si olanlara seslendi: Bu tarihte dolar almayan pişman olacak

Ünlü ekonomist elinde TL'si olanlara seslendi: Bu tarihte dolar almayan pişman olacak