Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası

Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası

Bursa'da düzenlenen 'Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında, Kültürpak Açık Hava Tiyatrosu'nda Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası, sahne performanslarıyla dinleyicileri adeta büyüledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası
KAYNAK: İHA

Bursa'da düzenlenen 'Uluslararası Bursa Festivali' kapsamında, Kültürpak Açık Hava Tiyatrosu'nda Özhan Marketler zinciri sponsorluğunda unutulmaz bir müzik etkinliği gerçekleşti. Ünlü şarkıcı Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası, sahne performanslarıyla dinleyicileri adeta büyüledi. Bursalılar, Şevval Sam'ın özel repertuarı eşliğinde keyifli bir gece geçirdi.

A W247068 02

Şevval Sam, konserde Gigi Lamoroso, Aşkı Bulacaksın ve Ola Se Thimizoun (Olmasa Mektubun) gibi sevilen şarkılarını seslendirerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Pera Flarmoni Orkestrası'nın muhteşem performansıyla birleşen bu gece, farklı kültürlerden ortak aşk şarkılarının yer aldığı zengin repertuvarıyla dikkat çekti.

Etkinliğin sonunda, Özhan Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özhan, Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası'na teşekkür plaketi takdim ederek geceyi ölümsüzleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Mert Ayaydın Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi Mert Ayaydın Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?