Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas'a Kültür Merkezi Kazandırıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas'a Kültür Merkezi Kazandırıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Milas'ta inşasına devam ettiği Kültür Merkezi projesi, sosyal ve kültürel hayatı zenginleştirmek için 203 milyon 853 bin TL yatırım ile hayata geçiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas'a Kültür Merkezi Kazandırıyor
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas'ta başlattığı Kültür Merkezi inşaat çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 203 milyon 853 bin TL yatırımla gerçekleştirilen bu proje, Milas'a önemli bir kültürel merkez kazandırmayı amaçlıyor.

Muğla’nın Kültürel ve Sosyal Yaşamı Zenginleşiyor

Turizm, tarım ve kültür açısından zengin olan Muğla, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Milas'ta yeni bir kültür, sanat ve sosyal yaşam merkezi kazanıyor. Milas Kültür Merkezi, 6 bin 544 metrekare yapı alanına sahip olup, çeşitli donanımları ile dikkat çekiyor.

A W209325 05

Milas Kültür Merkezi'nin Özellikleri

Milas Kültür Merkezi'nde 455 kişilik ana salon, 90 kişilik seminer salonu, kent sahnesi, fuaye ve sergi alanları, atölyeler, kafeterya, VIP odası, kulisler, makyaj odaları, terzi, dekor onarım, projeksiyon, simultane çeviri odası, kapalı ve açık otopark alanları bulunuyor. Ayrıca merkezin çatısında yer alacak 160 kw kapasiteli Güneş Enerji Santrali ile merkez, enerjisini kendisi üretecek.

A W209325 03

420 Günde Tamamlanması Hedefleniyor

Milas Kültür Merkezi'nin inşaatının 420 gün içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Bu proje, Muğla’nın kültürel ve sosyal hayatını önemli ölçüde zenginleştirecek ve Milas halkına yeni bir buluşma noktası sunacak.

A W209325 02A W209325 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeni asgari ücret net 29 bin 640 TL oldu! İşte detaylar

Yeni asgari ücret net 29 bin 640 TL oldu! İşte detaylar