Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu İlk Sahnesinde!

Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu İlk Sahnesinde!

Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, bir yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından hazırladıkları "Düş Oyunu" ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu İlk Sahnesinde!
KAYNAK: İHA

Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Okulu öğrencileri, bir yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından hazırladıkları "Düş Oyunu" ile ilk kez seyirci karşısına çıktı. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen bu özel gösteride, genç yetenekler performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.

A W155282 03

Eğitim Süreci ve Protokoller

Küçükçekmece Belediyesi tarafından hayata geçirilen Tiyatro Okulu'nda, öğrenciler bir yıl boyunca usta oyuncular Hakkı Ergök ve Ezgi Yentürk Çimenser'den eğitim aldı. İstanbul Aydın Üniversitesi ile yapılan protokol neticesinde, öğrenciler eğitimlerini akademisyenlerle destekleyerek sertifika alma hakkı kazandılar. Oyunculuk tutkusu olan adaylar, Küçükçekmece Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden Tiyatro Okulu ile ilgili duyuruları takip edebilirler. Tiyatro Okulu, 18-25 yaş arası yeteneklere tamamen ücretsiz oyunculuk eğitimi sunuyor.

A W155282 05

A W155282 02

Sanatın Kokusu Sahneye Taşındı

Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı olan ünlü oyuncu Hakkı Ergök, "Düş Oyunu"nu sahneye taşımaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, oyunun sanat dolu atmosferine vurgu yaptı. Yönetmen Ezgi Yentürk Çimenser ise öğrenci seçiminde titiz davrandıklarını ve sahnedeki performanslarını göz önünde bulundurduklarını belirtti. Özellikle daha önce tiyatro eğitimi almamış kişilerin seçildiğini ve sonuçların tatmin edici olduğunu ifade etti.

A W155282 01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Burdur'da yaşlı kadın evinde ölü bulundu