Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kral Şakir ve Fil Necati Madame Tussauds'ta Heykel Olacak!

Kral Şakir ve Fil Necati Madame Tussauds'ta Heykel Olacak!

Ünlü karikatürist, yazar ve yapımcı Varol Yaşaroğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait "Samsun E-Dergi"ye verdiği röportajda, Kral Şakir'in uluslararası alanda elde ettiği başarıları ve gelecek projelerini paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kral Şakir ve Fil Necati Madame Tussauds'ta Heykel Olacak!
KAYNAK: İHA

Yaşaroğlu, "Kral Şakir: Geri Dönüşüm" filminin dijital platformda 150 ülkede yayınlandığını ve 60'a yakın farklı dile çevrildiğini vurgulayarak, "Bu Türkiye için büyük bir başarı. Film, çevresel felaketlere dikkat çeken bir uyarı niteliğindeydi. Geri dönüşüm, çevresel felaketlere karşı etkili bir çözüm olabilir. Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, filmin afişini takvimlerinde kullanacak kadar etkileyici buldu" dedi.

Kral Şakir ve Fil Necati Madame Tussauds'ta Heykel Olacak!-1

Yaşaroğlu, Türkiye Hentbol Federasyonu ile yaptıkları iş birliği hakkında da konuşarak, "Hentbolu sevdirmek için Kral Şakir çizgi filmi gerçekleştirdik. Amacımız, hentbolu çocuklara sevdirmek ve sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak. Hentbol, kültürel bir araç olarak sporun yayılmasında önemli bir rol oynayabilir" açıklamasında bulundu.

Ünlü karikatürist, ayrıca Kapadokya'da Kral Şakir şeklinde bir balonun uçurulma hikayesi ve Madame Tussauds'daki heykellerle ilgili planlarını da paylaştı. "Çok yakın zamanda Madame Tussauds’da dünya markalarının Türkiye’deki marka olmuş isimlerin yanında Kral Şakir ve Fil Necati’nin de orada heykelleri bulunacak" dedi.

Yaşaroğlu, gelecek projeleri arasında hologram konser verme hayalini de paylaşarak, "Kral Şakir'in içeriklerinde görsel kalite benim için vazgeçilmez. Bir hologram konseri, çocukların ve ailelerin katılacağı eğlenceli bir etkinlik olabilir. Bu, Kral Şakir'in dünya çapında daha fazla tanınmasına katkı sağlar" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google yeni yıla renkli Doodle ile merhaba dedi!

Google yeni yıla renkli Doodle ile merhaba dedi!