Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kolpaçino 4'üncü filmiyle bomba gibi geri dönüyor! Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak?

Kolpaçino 4'üncü filmiyle bomba gibi geri dönüyor! Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak?

Şafak Sezer'in başrolde yer aldığı "Kolpaçino" serisi, 7 yıl aranın ardından 4. filmiyle 12 Ocak'ta izleyiciyle buluşuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kolpaçino 4'üncü filmiyle bomba gibi geri dönüyor! Kolpaçino 4 ne zaman çıkacak?

Ünlü oyuncu Şafak Sezer'in yazıp yönettiği "Kolpaçino" serisi, ilginç hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük bir çıkış yakalamıştı. Vizyona girdiği andan itibaren sinema severlerin ilgisini çeken yapım, yıllar geçmesine rağmen geniş bir hayran kitlesi edinmiş durumda.

Kolpaçino serisinin son filmi olan "Kolpaçino 3. Devre," Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül gibi ünlü isimlerle dolu kadrosuyla izleyenlerle buluştu. Geçtiğimiz aylarda, bu sevilen serinin hayranlarına müjdeli bir haber geldi: Şafak Sezer önderliğindeki ekip, "Kolpaçino 4 4'lük" isimli yeni filmle beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.

Kolpaçino 4 fragmanı, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimlerin yer aldığı bu yeni filmi merakla bekleyen hayranları heyecanlandırdı. Filmde, "Ekmek Teknesi" ve "Dinle Sevgili" gibi başarılı yapımlarla tanınan Cem Kılıç'ın mafya lideri 'Vural' karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Ayrıca, "İşler Güçler", "Kardeş Payı", "Olaylar Olaylar" gibi başarılı projelerle tanınan Sadi Celil Cengiz'in Vural'ın sadık adamı olarak karşımıza çıkacağı da bir diğer sürpriz. Dördüncü filmde, 'Özgür' karakterinin intikam macerasına atılacağı biliniyor. Bu sefer sürpriz bir isim de Türkiye'nin sevilen ismi Aşkım Kapışmak, 'yaşam koçu' karakteriyle filme renk katacak.

Kolpaçino 4 Ne Zaman Çıkacak?

KOLPAÇİNO 4 4'LÜK KONUSU NEDİR?

"Kolpaçino 4: 4'lük," Şafak Sezer'in Özgür karakteri ve Aydemir Akbaş'ın Sabri karakterinin aralarındaki anlaşmazlığı çözmek ve hesaplaşmak amacıyla bir araya geldiği bir komedi filmidir. Hikaye, Ali Çatalbaş'ın Tayfun karakterinin, nişan öncesi düzenlediği son kumar gecesinde Özgür'ü davet etmesiyle başlar. Ancak Vural ve adamları tarafından mekana yapılan beklenmedik bir ziyaret, olayları hiç beklemedikleri bir noktaya taşır. Özgür ve Sabri'nin mafya tarafından kaçırılmasıyla gelişen olaylarda, polisler yetişip ikilinin yardımına gelebilecek midir?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu

Fenerbahçe Rade Krunic transferi için teklifte bulundu