Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kemer motosiklet tutkunlarının uğrak yeri olacak! Bu yarışma çok konuşulacak

Kemer motosiklet tutkunlarının uğrak yeri olacak! Bu yarışma çok konuşulacak

Dünyanın en bilinen ekstrem spor organizasyonlarından biri olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları, bu yıl 14'üncü kez Kemer'de yapılacak. 42 ülkeden 400'ü aşkın sporcunun katılacağı organizasyon, 18-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer motosiklet tutkunlarının uğrak yeri olacak! Bu yarışma çok konuşulacak
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, organizasyonun tanıtım anlamında Kemer'e büyük katkı sağladığını söyledi. Başkan Topaloğlu, "Yarışlara katılan 400 sporcu ülkelerine döndüğü zaman Kemer'in ve Türkiye'nin güzelliklerini anlatacaklardır. Organizasyonun tanıtım anlamında Kemer'e büyük katkısı var. Organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sporculara başarılar diliyorum." dedi.

Bu sene kapsamlı

KEMK Başkanı Semih Özdemir ise yarışlar hakkında teknik bilgiler verdi. Yarışların bu sene daha kapsamlı olduğunu ifade eden Özdemir, "Bu sene ilk defa yarışa katılacak olan sporcular var. Güzel geri dönüşler alıyoruz. Yarışlarımız 4 gün sürecek ve yarın Çamyuva Mahallesi sahilinden plaj etabıyla başlayacak. Perşembe günü Göynük Mahallesi'nden başlayan ve Kemer merkezde sonar erecek olan orman etabı var. Orman etabımız 40 kilometre. Cuma günü ise 40 kilometrelik sky etabımız var. Cumartesi gün ise 60 kilometrelik dağ etabı var. Dağ etabı Çamyuva sahilinden başlayıp 2365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde bitecek." dedi.

Değişiklikler yapıldı

Bu sene etaplarda zorluk derecesine göre bazı değişiklikler yaptıklarına değinen Özdemir, "Geçen sene sporcular etaplarımızda çok zorlandı. Bu sene etapların ilk bölümlerini kolay son bölümlerini daha zor hale getirdik. Bizi destekleyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Lojistik, sahadaki personel ve iş gücü anlamında en büyük destekçimiz olan Kemer Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'na çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya da organizasyonun Kemer turizmine büyük katkı sağladığını ifade ederek, turizmciler olarak organizasyona tam destek verdiklerini kaydetti.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü de yarışların son gününde herkesi Tahtalı Dağı'nın zirvesine beklediklerini aktardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'nın tarihi Kaleiçi'si hikayesini anlatıyor

Antalya'nın tarihi Kaleiçi'si hikayesini anlatıyor