Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde Çalışmalar Sona Yaklaşıyor

Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde Çalışmalar Sona Yaklaşıyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in ilk kültür evi olma özelliği taşıyacak olan Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde incelemelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde Çalışmalar Sona Yaklaşıyor
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’in ilk kültür evi olma özelliği taşıyacak olan Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde incelemelerde bulundu.

Kültür Evi’nde Yerel Tarihçi Ramazan Kar’ın Eşyaları Sergilenecek

Başkan Topaloğlu’na, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış ve Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Yerel Tarihçi Ramazan Kar’a ait eşyaların yerleştirilmeye başlandığı kültür evinin turizme büyük katkı sağlayacağı belirtildi. Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, birçok değerli eseri kültür evine bağışlayan tarihçi Ramazan Kar’dan bilgi aldı.

Kemer Belediyesi Kültür Evi, Kemer’in Ortak Mirasını Koruyacak

Kemer’in ortak mirasını korumak ve canlandırmak amacıyla yapımına başlanan ve hızla devam eden Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde, Kemer yöresinde halkın kullandığı ev eşyaları, tarım aletleri, eski yaşantılara ait objeler, eski fotoğraflar ve birçok tarihi belge sergilenecek.

Kültür Evi, Kemer’in Tanıtımına Büyük Katkı Sağlayacak

Liman Caddesi’nde yer alan ve önemli bir turizm lokasyonunda bulunan binanın kültür evine çevrilmesi sonrası, yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekeceği ve Kemer’in tanıtımına büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor. Kültür Evi’nde aynı zamanda Osmanlı dönemine ait eski nüfus sayım örnekleri ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Kemer bölgesi ile ilgili olarak 1932-1933 yıllarında çıkardığı kararnamenin de sergileneceği belirtildi.

Başkan Topaloğlu: “Kemerimize Hayırlı Olsun”

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde çalışmaların son hızla devam ettiğini belirtti. “Kemer’in yerel tarihçisi Ramazan Kar, elindeki önemli ve çok değerli eşyaları ve belgeleri kültür evine bağışlıyor. Bu eşyalar yavaş yavaş yerleştirilmeye başlandı. Kısa zaman sonra açılışını yapacağız ve Kemer’e ayrı bir değer katacak. Meclis üyelerimizle beraber inceleme yaptık. Kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Kemerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
OnePlus Ace 3 şıklığıyla parlıyor

OnePlus Ace 3 şıklığıyla parlıyor