Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Kaleiçi’nde sanat buluşması

Kaleiçi’nde sanat buluşması

Bağımsız Sanat Hareketi, bağımsız sanatçılarıyla birlikte Kaleiçi Sanat çalışmalarına hız verdi. Bağımsız Sanat hareketi bugün saat 17.30’da yapacağı sergiye sanatseverleri davet etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaleiçi’nde sanat buluşması

International Old Town Art Meetings / Uluslararası Kaleiçi Sanat Buluşmaları'nın ilk sergisinde konu başlığının başlangıç olduğu belirtilirken yapılan duyuruda, “Farklı sanat dallarının farklı konularla yoğrulmasıyla hazırladığımız bu karma sergi bir devam sergisi olup, Bağımsız Sanat Hareketi olarak Kaleiçi’nde sergilerimize ve çalıştaylarımıza devam edeceğimizi sizlere şimdiden duyurmak isteriz. Kaleiçi Sanat yolculuğumuzun bu ilk sergisinde her zaman olduğu gibi sanatın evrenselliği ile Rus, İran, Azeri, Ukrayna ve Türk sanatçılarımızla birlikte hareket ediyoruz. Resim, Seramik, Fotoğraf, Tekstil, Mandala, Ebru, Kumaş boyama sanatlarının bir arada sergileneceği Başlangıç’a Aygül Helvacı, Ayşe Topçu, Cihan Yerlikaya, Marharyta Myronenko, Mariyam Yezıyeva, Mehmet Budak,  Mina Golzar, Mine Aydoğan, Natavan Aliyeva, Nesrin Pamir, Nurten Ağaçbiçer, Olga Mandrik, Rana Golzar,  Reyhan Okan, Sarına Savoji,  Serpil Orul, Shabnam Majdabadi, Sevda Kesim, Yeşim Ertan eserleriyle katılırken, hungrum sanatçısı Berna Tutkun müziği ile bizimle birlikte olacak” denildi.

BAŞLANGIÇBASIN

Kaleiçi Sanat Buluşması, 26 Mayıs 2023 Cuma günü, saat 17.30'da Kaleiçi Patron Boutique Hotel bahçesinde kapılarını sanatseverlere açacak.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kan donduran haber...İstanbul'da dükkanın arkasına tecav*z odası yapmış

Kan donduran haber...İstanbul'da dükkanın arkasına tecav*z odası yapmış