Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat İstanbul Modern'in Yeni Binası: 2024'ün Harika Eserleri Listesine Girdi

İstanbul Modern'in Yeni Binası: 2024'ün Harika Eserleri Listesine Girdi

Dünyaca ünlü mimarlık ve tasarım dergisi Architectural Digest, 2024 yılı için belirlediği 'Harika Eserler' listesinde İstanbul Modern'in yeni binasını öne çıkardı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Modern'in Yeni Binası: 2024'ün Harika Eserleri Listesine Girdi
KAYNAK: İHA

Renzo Piano imzasını taşıyan müze binası, 100 yıldan uzun bir geçmişe sahip olan derginin her yıl düzenlediği '2024 WoW List'ine seçilen 18 dikkat çekici yapının arasında yer aldı.

Bu yılki liste, endüstriyel şıklığıyla dikkat çeken İstanbul Modern'in yeni binasını övgüyle karşıladı. Architectural Digest, müze binasının günümüzün en cesur mimari ve tasarım örneklerini bir araya getiren listedeki yerini, hem endüstriyel hem de şık tasarımından ötürü özel bir vurgu yaparak belirtti.

A W119047 01

Listedeki diğer yapılar arasında Las Vegas'taki Sphere gibi büyük ses getiren projelerin yanı sıra, Madrid'deki Kraliyet Koleksiyonları Galerisi ve Hiroşima'daki Simose Sanat Müzesi gibi dünyanın dört bir yanından önemli eserler bulunuyor. İstanbul Modern'in yeni müze binası, sadece Türkiye'nin değil, dünya genelinde mimari ve tasarım alanında yapılan önemli çalışmaların bir temsilcisi olarak gösteriliyor.

Bu başarı, İstanbul'un kültürel sahnesine ve şehrin uluslararası alandaki önemine yeni bir katkı olarak değerlendirilirken, İstanbul Modern'in bu prestijli listedeki yer alması, Türk mimarlık ve sanatının küresel ölçekteki etkileşimini gösteren önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Engelli genci darp eden kağıt toplayıcısı tutuklandı

Engelli genci darp eden kağıt toplayıcısı tutuklandı