Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat İspanyol Bisikletçi Edgar Innerevo Türkiye’de Büyüleniyor

İspanyol Bisikletçi Edgar Innerevo Türkiye’de Büyüleniyor

İspanyol bisikletçi Edgar Innerevo, dünya turu kapsamında Türkiye'ye hayran kaldı. Türk kültürü ve misafirperverliği ile ilgili deneyimlerini paylaşan Innerevo, özellikle Tunceli'ye olan sevgisini dile getirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İspanyol Bisikletçi Edgar Innerevo Türkiye’de Büyüleniyor
KAYNAK: İHA

İspanyol bisikletçi Edgar Innerevo, 9 ay önce Valencia'dan bisikletiyle dünya turuna çıktı. Türkiye’de de pedal çeviren Innerevo, 7 bin kilometrelik bir yolculuk gerçekleştirdi. Türkiye’deki gezisi sırasında birçok şehri ziyaret eden Innerevo, özellikle Tunceli’ye hayran kaldı.

Edgar innerevo'nun dünya turu

24 yaşındaki Edgar Innerevo, İspanya’dan bisikletiyle yola çıktıktan sonra 9 ayda 14 farklı ülkeyi dolaştı. Türkiye turu kapsamında Tunceli’ye de uğrayan Innerevo, burada gördüklerinden ve deneyimlediklerinden çok etkilendiğini belirtti. Türk kültürüne ve yemeklerine hayran kalan Innerevo, dünya turuna Türkiye’den devam edeceğini açıkladı.

A W228661 01

İnnerevo'nun türkiye macerası

Edgar Innerevo, Türkiye’deki 10 farklı şehri gezdikten sonra Tunceli’ye de uğradı. Munzur Dağları'nı ziyaret eden bisikletçi, bölgenin doğal güzelliklerinden etkilendiğini dile getirdi. Ayrıca, Türk misafirperverliğinden ve lezzetli yerel yemeklerden büyük memnuniyet duyduğunu vurguladı.

A W228661 05

Edgar innerevo'nun dil öğrenimi

Innerevo, Türkiye’de bulunduğu süre içerisinde Zazaca öğrenmeye başladığını ve bu dili tam anlamıyla öğrenmek istediğini ifade etti. Zazaca’nın zenginliği ve Türkiye'nin çeşitliliği hakkında da konuşan bisikletçi, ülkenin kendisine kattıklarından dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Adalar'da Minibüs Krizi

İstanbul Adalar'da Minibüs Krizi