Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Inspera Bodrum: Dolomitler’in Çağdaş Sanatı Şimdi Sergide

Inspera Bodrum: Dolomitler’in Çağdaş Sanatı Şimdi Sergide

Inspera Bodrum, İtalyan Sanatının Büyüsünü Taşıyor: "Bir zamanlar denizin olduğu yer - Dove una volta c'era il mare” Sergisi Şimdi Ziyaret Edilebilir

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Inspera Bodrum: Dolomitler’in Çağdaş Sanatı Şimdi Sergide
KAYNAK: İHA

Bodrum, Türkiye'nin kültür ve sanat sahnesine yenilikçi bir soluk getirerek, geniş bir alana yayılan yeni kültür ve sanat merkezi Inspera Bodrum'u ağırlıyor. Bodrum Ortakent'te konumlanan bu benzersiz mekan, üç farklı sahne, bir sanat galerisi, fuaye alanı, akademi, atölyeler, dijital radyo, kitabevi, çalışma ve toplantı alanları, ile bir restoranı içinde barındırıyor.

A W128242 02

Inspera Bodrum, kültür ve sanat tutkunlarını İtalya'nın büyüleyici Güney Tirol bölgesinin atmosferine davet eden ilk sergisini "Bir zamanlar denizin olduğu yer - Dove una volta c'era il mare” Dolomitler’in Çağdaş Sanatı ile açtı. Sergi, Lisa Trockner ve Ender Güzey'in küratörlüğünde gerçekleşirken, İtalya Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi'nin himayesinde hayata geçirildi.

A W128242 03

Inspera Art Space alanında 1 Mart tarihine kadar Pazartesi hariç her gün 12.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan sergide, Julia Bornefeld, Aron Demetz, Arnold Mario Dall’O, Wilma Kammerer, Hubert Kostner, Sissa Micheli, Robert Pan, Peter Senoner, Barbara Tavella, Gustav Willeit, ve Christine Galmetzer gibi İtalya'nın öne çıkan sanatçılarına ait eserler bir araya geliyor. Her bir eser, Dolomitlerin zengin derinliklerinde saklı öyküleri gün yüzüne çıkararak izleyiciye unutulmaz bir sanat deneyimi sunuyor.

A W128242 06

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'den bomba transfer: Çağlar Söyüncü kiralık geliyor

Fenerbahçe'den bomba transfer: Çağlar Söyüncü kiralık geliyor