Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat IGNACİO RODES’TEN BÜYÜLEYİCİ KONSER

IGNACİO RODES’TEN BÜYÜLEYİCİ KONSER

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 11. Antalya Uluslararası Gitar Festivali’nin açılışında Brezilya’da devlet başkanlığı seçimlerini kazanan Lula da Silva’yı kutladı. “Dünyanın akciğeri Amazon ormanlarının en güzel şekilde korunacağına inanıyorum. Darısı Türkiye’mizin başına” diyen Uysal, konuşmasını “Viva da Silva” sözleriyle tamamladı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
IGNACİO RODES’TEN BÜYÜLEYİCİ KONSER

   

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği’nin düzenlendiği, sanat danışmanlığını klasik gitarın önemli ismi Ahmet Kanneci’nin yaptığı 11. Antalya Uluslararası Gitar Festivali başladı. Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde, Ignacio Rodes konseriyle başlayan festivalin açılışına, Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal’la birlikte katıldı. Festival, 5 Kasım Cumartesi sona erecek.  

“DARISI TÜRKİYE’NİN BAŞINA”

Konuşmaların ardından kuşağının en önemli gitaristleri arasında gösterilen Ignacio Rodes, Türkan Şoray Kültür Merkezi sahnesinde büyüleyici bir konser verdi. Konserin ardından sanatçıya plaket takdimi için tekrar sahneye çıkan Başkan Uysal, Brezilya’da devlet başkanlığı seçimlerini kazanan Lula da Silva’yı kutladı ve “Dünyanın akciğeri Amazon ormanlarının en güzel şekilde korunacağına inanıyorum. Darısı Türkiye’mizin başına” dedi. Başkan Uysal, konuşmasını “Viva da Silva” (Çok yaşa da Silva) sözleriyle tamamladı.   HABER MERKEZİ      

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İNTERNET ZAMMI YOLDA

İNTERNET ZAMMI YOLDA