Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Gaziantep Üniversitesi'nde Moda ve Tasarım Haftası Başladı

Gaziantep Üniversitesi'nde Moda ve Tasarım Haftası Başladı

Gaziantep Üniversitesi, "1. Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Haftası" etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen bu etkinlik, sergiler, defileler, atölyeler ve film gösterimleri gibi birçok sanatsal aktiviteyi bir araya getiriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Üniversitesi'nde Moda ve Tasarım Haftası Başladı
KAYNAK: İHA

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ile GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu iş birliğiyle gerçekleştirilen "1. Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Haftası" etkinlikleri başladı.

Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Sanat Etkinlikleri

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ebru Çoruh, Doç. Dr. Deniz Vuruşkan ve Dr. Öğretim Üyesi Memik Bünyamin Üzümcü danışmanlığında düzenlenen bu etkinlikte, Cumhuriyetin 100. yılına ithafen sergi, tematik defileler, sanat ve baskı atölyeleri, film gösterimleri, ayakkabı, çanta, takı tasarımı sergileri ve söyleşiler yer alıyor.

A W216304 02

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı'ndan Açılış Konuşması

GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay, bu yıl ilki düzenlenen Moda ve Tasarım Haftası'nın öğretim elemanları ve öğrencilerin büyük emeğiyle hayata geçtiğini belirtti. Atalay, sanat ve tasarımın birbirini sürekli etkileyen iki disiplin olduğunu vurgulayarak, fakülte olarak bu tür etkinliklerin düzenlenmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

A W216304 04

Öğrencilerin Dört Yıllık Emeği Gözler Önünde

GAÜN Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Bozkurt, öğrencilerin dört yıllık kazanımlarını sergiledikleri bu etkinliğin önemine dikkat çekerek, "Moda ve Tasarım Haftası çok önemli. Bundan sonra devamını diliyorum ve hep birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum." dedi. Bozkurt, Moda ve Tasarım Haftası'nın sektörün en parlak zihinlerini ve en son trendleri bir araya getirerek, kültürel ve sanatsal bir şölen sunmayı amaçladığını belirtti.

Kolektif Çalışmanın Başarısı

GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ebru Çoruh, etkinliğin başarısının kolektif çalışmanın bir sonucu olduğunu belirterek, emeği geçen tüm akademik ve idari personele, öğrencilere ve destek veren paydaşlara teşekkür etti.

GAÜN Cenani Konağı Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 1. Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tasarım Haftası etkinlikleri 1 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

A W216304 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya Merkez'de icradan satılık 118 m² 3+1 daire

Amasya Merkez'de icradan satılık 118 m² 3+1 daire