Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Emekli Astsubaydan Çocuklara Unutulmaz Açık Hava Sineması

Emekli Astsubaydan Çocuklara Unutulmaz Açık Hava Sineması

Emekli astsubay Sadullah Mete, evinin bahçesini açık hava sinemasına çevirerek köydeki çocuklara unutulmaz bir akşam yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emekli Astsubaydan Çocuklara Unutulmaz Açık Hava Sineması
KAYNAK: İHA

A W252679 02

Emeklilikten Sonra Köyüne Dönen Sadullah Mete’den Anlamlı Proje

Yıllarca şehir dışında astsubay olarak görev yaptıktan sonra emekli olup Düzce’deki köyüne yerleşen Sadullah Mete, evinin bahçesinde çocuklar için özel bir alan oluşturdu. Mete, 'Bizim Hataylı bir damadımız var. Bahçemizi gelip gördü ve burada sinema etkinliği olabileceğini söyledi. Eşim Serpil Hanım da bu etkinliği yapabilmek için gerekli girişimlere başladı. Minderler dikildi, çadırlar yaptırdı, projeksiyon cihazını ayarlayıp muhtarımıza bilgi verdik. Muhtarımız köydeki çocuklara bilgi vermesini isteyerek böyle bir şey yaptık. Bundan sonra da devamı gelecek. Kadınlar da açık hava sineması istedi. Onlara da yapacağız. Çocuklara çeşitli ikramlarımız oluyor; dondurmalar, meyve suları, çörekler, börekler ne isterlerse onları yapıyoruz. Ayrıca sinemada patlamış mısır da veriyoruz' dedi.

A W252679 04

Çocuklardan Büyük İlgi ve Mutluluk

Konaklı köyü muhtarı Kadir Ayyıldız, çocukların tepkilerinin çok olumlu olduğunu belirtti. Ayyıldız, 'Çocukların tepkilerini görmek için buraya gelip izlemek lazımdı. Çok güzel bir organizasyon oldu. Bu işin mimarı ben değilim. Sadullah ve Serpil Mete ailesidir. Biz sadece vesile olduk' diye konuştu.

A W252679 03

Kadınlar için de Açık Hava Sineması

Sadullah Mete, kadınların da açık hava sineması istediğini ve bu talebi yerine getireceklerini belirtti. Çocuklara özel ikramlar sunan Mete, patlamış mısırdan dondurmaya kadar çeşitli yiyecekler hazırladıklarını söyledi.

Düzce'nin Konaklı Köyünde Sinema Keyfi

Sadullah ve Serpil Mete çiftinin bu anlamlı projesi, Düzce’nin Konaklı köyünde büyük beğeni topladı. Çocuklar, bu etkinlikle birlikte hem eğlenceli vakit geçirdi hem de açık hava sinemasının keyfini çıkardı. Köydeki diğer sakinler de bu projeye destek vererek, açık hava sinemasının devam etmesini dört gözle bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Ethereum ETF'lerine onay verdi: Yeni dönem başlıyor

ABD Ethereum ETF'lerine onay verdi: Yeni dönem başlıyor