Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, Ramazan etkinliklerinde Abdurrahman Önül'ün sesiyle şehir sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elazığ'da Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
KAYNAK: İHA

Elazığ Belediyesi'nin her gün düzenlediği Ramazan etkinlikleri, şehrin sakinlerinin büyük ilgisiyle devam ediyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığlıların Ramazan ayında vazgeçilmez buluşma noktası haline geldi. Ramazan etkinliklerinin altıncı gününde, tasavvuf müziğinin güçlü sesi Abdurrahman Önül sahne aldı. Abdurrahman Önül'ün eserleriyle milyonların beğenisini kazanması, etkinliğe katılanları büyüledi.

Abdurrahman Önül'ün Ezgileriyle Bir Araya Gelen Elazığlılar

Abdurrahman Önül'ün konseri, Elazığlıları coşturdu. Sanatçının ezgileri eşliğinde konser alanını dolduran izleyiciler, unutulmaz bir gece yaşadılar. Önül'ün sesine eşlik eden Elazığlılar, müziğin büyüsüne kapıldılar.

A W163869 02

Özel Hediyelerle Programın Sonu

Program sonunda, Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, Abdurrahman Önül'e Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan bir küp hediye etti. Bu anlamlı hediye, sanatçıya etkinlikten özel bir anı olarak verildi. Ayrıca, aileleriyle birlikte etkinliğe katılan miniklere de Fuar alanında patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu.

Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri her gün devam ediyor. Bugün saat 14.30 ve 20.30'da, miniklerin büyük ilgi gösterdiği Rafadan Tayfa Çocuk Tiyatrosu sahne alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nejat İşler'den Sıra Dışı Açıklamalar

Nejat İşler'den Sıra Dışı Açıklamalar