Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Döşemealtı'nda 100. yıl coşkusu Aleyna Tilki ile taçlanacak

Döşemealtı'nda 100. yıl coşkusu Aleyna Tilki ile taçlanacak

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, ünlü sanatçı Aleyna Tilki'nin konseriyle taçlanacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Döşemealtı'nda 100. yıl coşkusu Aleyna Tilki ile taçlanacak

Döşemealtı Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. İlçede 29 Ekim Pazar günü yapılacak kutlamalar kapsamında, 500 araçlık kortej, havai fişek gösterileri ve ünlü sanatçı Aleyna Tilki'nin konseri yer alacak.

Kortejle ilçe dolaşılacak

Döşemealtı Belediyesi önünden başlayacak kortej, ilçenin dört bir yanını dolaşacak. Kortejde, Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşınacak.

Aleyna Tilki sahne alacak

Döşemealtı Belediyesi önünde bulunan Kent Meydanı'nda düzenlenecek konserde, DJ Cenk Bayrak'ın ardından ünlü sanatçı Aleyna Tilki sahne alacak. Tilki, Cumhuriyet Bayramı için hayranlarına en güzel şarkılarını seslendirecek.

Havaifişek gösterisi yapılacak

Konserin ardından, Yeşilbayır, Çığlık, Ilıca, Dağbeli, Bademağacı, Çıplaklı Mahallesi TOKİ Konutları ve kent meydanında eş zamanlı olarak havai fişek gösterisi yapılacak.

Cadde ve sokaklar süslendi

Döşemealtı Belediyesi, ilçenin dört bir yanını Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süsledi. Ayrıca, ilçede bulunan tüm esnaf ve evlerin balkonları için bayrak dağıtıldı.

Cumhuriyet otobüsü ilçeyi dolaşacak

Cumhuriyet Otobüsü, Atatürk şarkıları ve marşlar eşliğinde ilçeyi dolaşacak. Otobüsten vatandaşlara Türk bayrağı ve çocuklara oyuncak dağıtılacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, kutlamalar hakkında yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılını büyük bir coşkuyla kutlayacağız. İlçemizde gerçekleştireceğimiz etkinliklerle bayram coşkusunu tüm vatandaşlarımızla paylaşacağız. Tüm vatandaşlarımızı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Almanya'da gemi kazası! 2 yük gemisi çarpıştı

Almanya'da gemi kazası! 2 yük gemisi çarpıştı