Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Denizli Kent Müzesi 1 Ay Boyunca Ücretsiz

Denizli Kent Müzesi 1 Ay Boyunca Ücretsiz

Denizli Kent Müzesi'nin açılışından sonra 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceği duyuruldu. DETAYLAR...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli Kent Müzesi 1 Ay Boyunca Ücretsiz
KAYNAK: İHA

Uzun yıllardır hayalini kuran Denizlililer için müjde! Denizli Kent Müzesi'nin açılışı gerçekleştikten sonra Başkan Osman Zolan, müzenin bir ay boyunca ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini duyurdu.

Müzenin Ücretsiz Ziyaret Dönemi

Denizli Kent Müzesi'nin uzun süredir beklenen açılışı sonrasında, 1 aylık bir dönem boyunca müzenin ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşları bu kültürel hazinenin tadını çıkarmaya davet etti.

A W162338 07

Denizli Kent Müzesi, içerisinde bulundurduğu 9 farklı sergileme salonuyla zengin bir kültür ve tarih birikimini yansıtıyor. Müze, açılışından itibaren haftanın her günü ziyaretçilere kapılarını açacak ve ziyaret saatleri 08.00 ile 19.00 arasında olacak. Üstelik bu ayrıcalıklı dönem boyunca giriş ücretsiz olacak.

A W162338 01

Başkan Zolan'dan Davet

Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi'nin açılışını takiben tüm hemşehrilerini bu kültürel zenginliği yakından görmeye davet etti. Denizli'nin tarihine ışık tutan bu müzenin öneminin altını çizen Zolan, geçmişin korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemini vurguladı.

A W162338 05A W162338 04

Denizli Kent Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen bir proje. Restorasyon çalışmaları sonucunda müze, şehre önemli bir kültürel ve turistik değer kazandırdı.

A W162338 02

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kova Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği: Uyumluluğu ve Özellikleri

Kova Burcu Kadını ve Akrep Burcu Erkeği: Uyumluluğu ve Özellikleri