Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat 'C Takımı 2' Heyecanla Bekleniyor

'C Takımı 2' Heyecanla Bekleniyor

Vahdet Erdoğan'ın yapımcılığını üstlendiği ve hikayesini yazdığı 'C Takımı' filminin ikincisi için çekimler Kastamonu'da devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'C Takımı 2' Heyecanla Bekleniyor
KAYNAK: İHA

Filmin yönetmen koltuğunda Özgür Bakar otururken, senaryosu Barış Başar tarafından kaleme alındı. Greenart Grup imzalı 'C Takımı'serisinin ikinci filmi, ilk filmin başarısının ardından yeni maceralarla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

097 1024X639

Vizyona Giriş Tarihi

'C Takımı 2' filminin çekimlerinin Ağustos ayında tamamlanacağını ve Şubat 2025'te vizyona gireceğini belirten Vahdet Erdoğan, şunları söyledi: 'Bir yandan ilk filmin başarısı devam ederken diğer taraftan serinin ikinci filminin çekimleri Kastamonu'da devam ediyor. Serinin ilk filminde, lisedeyken yakın arkadaş olan altı karakter yıllar sonra bir araya gelerek başlarını türlü belalara sokunca, İstanbul'u terk etmek zorunda kalmıştı. Kaçtıkları yerde de rahat durmayan C Takımı'nın yeni maceralarını bu kez Kastamonu'da izleyeceğiz.'

Oyuncu Kadrosu ve Yeni İsimler

Serinin ilk filminde yer alan oyuncu kadrosu, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Ömer Kurt, Sera Tokdemir, Hakan Bulut, Barış Başar, Emir Sefa Yıldırım ve Billur Pınar Yılmaz, tam kadro olarak devam ediyor. Bu ekibe yeni isimler de dahil oldu: Hakan Bilgin, Haydar Şişman, Rukiye Bektaş ve Ceren Arı'nın yanı sıra Kastamonulu sosyal medya fenomeni Taner Ayyıldız ve başarılı fenomen Onur Sermik de 'C Takımı 2'de izleyici karşısına çıkacak.

A W258135 02

'C Takımı 2', izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatmak için Şubat 2025'te sinema salonlarında olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Plastik Ayak Üreten Fabrikada Yangın

Manisa'da Plastik Ayak Üreten Fabrikada Yangın