Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı

Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı

Antalya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 94. Antalya ziyareti yıldönümünde Koray Avcı konseriyle çoştu

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94. yıl dönümünü özel bir etkinlikle kutladı. Ünlü sanatçı Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişiye muhteşem bir konser vererek, Antalyalılarla buluştu. Başkan Muhittin Böcek, Atatürk'ün devrimci felsefesine bağlılığını vurgulayarak, 'Atatürk’ü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 1930'da gerçekleşen Atatürk'ün Antalya ziyaretini unutulmaz kılmak amacıyla muhteşem bir konser düzenledi. Ünlü sanatçı Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişiye unutulmaz bir performans sergiledi. Konser, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalyalılar tarafından coşkuyla izlendi.

Konser öncesinde vatandaşlara seslenen Başkan Muhittin Böcek, bu özel günün, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak ve devrimlerini hatırlamak için bir fırsat olduğunu belirterek, 'Bu özel gün, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak ve devrimlerini unutmadığımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Birlikte, geçmişe olan bağlılığımızı göstermek ve geleceğe olan inancımızı pekiştirmek için buradayız. Atatürk'ü ne unutacağız, ne de unutturacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan bir kardeşiniz olarak, konserlerin iptal edilmediği, herkesin istediği gibi ibadetini yaptığı, kimsenin kimseye karışmadığı, güzel Antalya’mızda sizlerle 5 yıl daha inşallah hep birlikte güzel günlerde buluşacağız. Çalışmalarımızı toplumun refahı ve kalkınması için sürdüreceğiz. Antalya'yı ortak akıl ve adaletle yönetmeye devam edeceğiz. Çobanın da şoförün de emeklinin de, mazot alamayan köylünün de belediye başkanıyım. İnşallah 5 yıl daha Antalya’ya hizmet edeceğim.'

Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı

Ünlü sanatçı Koray Avcı, Antalya'ya sağladığı sevgi ve kardeşlik için Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür ederek, 'Bu dünyanın ihtiyacı olan şey sevgi. Sevginin olduğu yerde biz insanlar kardeşçe, arkadaşça, dostluk ve huzur içinde yaşayabiliriz. Muhittin Böcek Antalya’ya bu sevgiyi ve kardeşliği sağladı. Muhittin Böcek’e ben abi diye seslenirim. Normal zamanlarda da ararım halini hatırını sormak için. Benim için çok kıymetli ve özel bir insandır. Siyasetten bağımsız olarak söylüyorum ki bu zamana kadar Antalya için yaptıkları hizmetler ortada. Antalyalılar Muhittin Böcek’e sahip olduğu için çok şanslı' diye konuştu.

Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı

Başkan Böcek, ünlü sanatçıya teşekkür ederek, konser anısına Atatürk tablosu ve çiçek takdim etti.

Antalya'da Atatürk'ün gelişi Koray Avcı konseriyle kutlandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de Yaşlı Kadını Bıçaklayarak Öld*ren K*til Eski Gelini Çıktı!

İzmir'de Yaşlı Kadını Bıçaklayarak Öld*ren K*til Eski Gelini Çıktı!