Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Antalya lokantası 1 ayda 5 bin misafiri ağırlayarak başarıya ulaştı

Antalya lokantası 1 ayda 5 bin misafiri ağırlayarak başarıya ulaştı

Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi tarafından Aralık ayında hizmete sunulan Antalya Lokantası, kentin coğrafi tescilli lezzetlerini misafirlerine sunmaya devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya lokantası 1 ayda 5 bin misafiri ağırlayarak başarıya ulaştı
KAYNAK: İHA

Lokanta, yaklaşık 5 kilometrelik falez sahil bandında konumlanan Muratpaşa Belediyesi'ne ait Prof. Dr. Erdal İnönü Kent Parkı içinde yer alıyor. Bu bütçe içi işletme, kent sakinlerine uygun fiyatlarla Antalya'nın yöresel lezzetlerini deneme fırsatı sunuyor.

Turizmin başkenti Antalya'da, kent kimliği ve mutfak kültürünün bir parçası olan Antalya Lokantası, bir gastronomi showroomu olarak ön plana çıkıyor. Menüsüyle dikkat çeken lokanta, Antalya usulü tahinli piyaz, Muratpaşa Belediyesi tarafından tescillenen ve tarihi 1950'li yıllara uzanan Paça Çorbası, Alanya'nın Hülüklü Çorbası ve tahinli kabak tatlısı gibi özgün lezzetlere ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, kadın kooperatiflerinin hazırladığı ev yapımı mantı ve erişte gibi yöresel kooperatif ürünleri de geniş bir menü seçeneği olarak sunuluyor.

Antalya Lokantası, Pazartesi hariç haftanın her günü 09.00-24.00 saatleri arasında açık ve 80 kişiye hizmet veriyor. Açılışının ardından geçen bir ay içinde, 4 bin 750 kent sakini tarafından ziyaret edilerek lezzet dolu bir deneyim sunmuş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Candan Yüceer kimdir?

Candan Yüceer kimdir?