Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden sanata büyük destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden sanata büyük destek

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’nda 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi başladı. Yetenek sınavı sonucu başarılı olan 1292 öğrenci, klasik müzik, caz, halk müziği, tiyatro, bale ve resim gibi sanat dallarında eğitim almaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden sanata büyük destek
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği önemin en önemli göstergelerinden biri olan İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetenek sınavlarında büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 bin 500 genç yetenek ve sanatsever sınava başvurdu. Sınav sonucunda 1292 öğrenci başarılı olarak eğitim dönemine başladı.

Konservatuvar Müdürü Okan Atila, yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Konservatuvarımızda sanatın farklı dallarında akademik düzeyde eğitimler sunuyoruz. Bu yıl da yetenek sınavlarına büyük ilgi gösterildi. Başarılı olan öğrencilerimize birebir eğitim vereceğiz. Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri ve sanat dünyasında başarılı olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Atila, “Konservatuvarımızda klasik müzik, caz, halk müziği, tiyatro, bale ve resim gibi sanat dallarında eğitimler veriyoruz. Öğrencilerimiz, alanında uzman eğitmenlerden eğitim alıyor. Konservatuvarımız, Antalya’nın kültür ve sanat hayatına önemli katkılar sağlıyor. Yeni eğitim döneminde de bu katkımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da elektrik panosunda yangın çıktı

Hatay’da elektrik panosunda yangın çıktı