Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kültür Sanat Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz konser verdi

Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz konser verdi

Antalya Adliyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, unutulmaz bir konserle davetlilere müzik ziyafeti sundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz konser verdi
KAYNAK: İHA

Antalya Adliyesi bünyesinde tarihinde ilk kez kurulan Türk Halk Müziği Korosu, adeta bir müzik şölenine imza attı. Konser, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Şef Can Dursun yönetiminde sahne alan koronun, UNESCO tarafından ve Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ile anma ve kutlama programına alınan büyük halk ozanı Aşık Veysel'e ait 'Havalanma Telli Turnam' adlı türküyle başladığı konser, Anadolu'nun çeşitli yörelerinden derlenmiş türkülerle devam etti. Koronun performansı, büyük bir ustalık ve titizlikle yönetilen sazlarla birleşerek izleyicileri büyüledi.

Konser sonunda bir konuşma yapan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci,  'Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği koromuz ilk konserini verdi. Anadolu’nun bağrından kopup gelen türküleri, koromuz adeta bir kilim gibi bizlere işledi. Bu gece çok güzel bir müzik ziyafeti yaşadık. Bu etkinliği gerçekleştiren koro şefimize ve koromuzun değerli saz ve söz ekibine, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Adliyemizde görevli Hakimlerimiz ve adliye personelimiz ile avukatlardan oluşan bu heyet bizi onurlandırdı. Antalya Adliyesi olarak bu tür sosyal etkinlikleri her zaman destekleyeceğiz. Programımıza katılan başta Sayın Valimize, il protokolümüze, değerli konuklarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum' dedi.

Ardından, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği koro şefi Can Dursun'a çiçek takdim ettiler.

Antalya Adliyesi Türk Halk Müziği Korosu unutulmaz konser verdi

Konsere; Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Yakup Ali Kahveci, Antalya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Oğuzhan Yaşar, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, 3. İdare Mahkemesi Başkanı Erkan Atılı, 4. İdare Mahkemesi Başkanı Seyfettin Kara, 2. Vergi Mahkemesi Başkanı Meriç Erdoğan, Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Ekercin, Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG. Yarbay Tolga Coşkun, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Hakimler, Cumhuriyet Savcıları, adliye personeli ve onların aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aylardır abonesi olduğu OnlyFans modeli kendi kızı çıktı!

Aylardır abonesi olduğu OnlyFans modeli kendi kızı çıktı!