Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kadın Mazhar Alanson'un eşi isyan etti!

Mazhar Alanson'un eşi isyan etti!

Biricik Suden, spor yapmaktan damarları belirginleşen kolunun fotoğrafını paylaşarak isyan etti. "Hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz?" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mazhar Alanson'un eşi isyan etti!
MUHABİR: Kamer Durdu

Mazhar Alanson ile Biricik Suden, 2003'te dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden 60 yaşındaki Suden, son yıllarda kendini spora verdi.

HADSİZ SORULAR

dskfjs

Kolunun fotoğrafını yayınlayan Biricik Suden, "Dün gece çok sevdiğimiz bir arkadaşımız Mazhar'ı arayıp, sohbet esnasında da 'Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?' diye sormuş" ifadelerini kullandı.

"HAYALİNİZDEKİ KADINI NEDEN BENDE ARIYORSUNUZ?"

Biricik Suden, ardından, "Ben de sormak istiyorum; hayalinizdeki kadını neden bende arıyorsunuz? Bunu da kendinize bir sorun" şeklinde konuştu.

ALANSON'DAN DESTEK

Mazhar Alanson da eşinin bu gönderisine alkış ve kalp emojileriyle destek vermeyi ihmal etmedi.

İŞTE AÇIKLAMASI

biricik

Öte yandan Biricik Suden, daha önce bir takipçisinin mesajına kayıtsız kalamamıştı. Suden, "Vücut fit olabilir ama üzgünüm söylemek zorundayım; kadınsı hatlarınız gitmiş. Nerede o Banu Alkan tarzı, yuvarlak hatlı kadınlar? Evet, güzelsiniz. Sorun yok ama seksilik, kadınsı hatlar yok olmuş" yorumuna cevap vermişti.

Biricik Suden, bu mesajı, "Hiçbir zaman o söylediğiniz kadın tipi olmadım. Seks kısmını dert etmeyin. Sıkıntısını çektiğim bir konu değil" şeklinde yanıtlamıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu serbest bırakıldı

Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu serbest bırakıldı