Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kadın Denizli’de Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli’de Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadın Hayatını Kaybetti

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Zümrüt Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 68 yaşındaki Bakiye Yılmaz hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli’de Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bakiye Yılmaz, markete gitmek için evinden çıktığında, yolun karşısına geçmeye çalışırken plakası henüz öğrenilemeyen bir hafif ticari aracın çarpması sonucu yola savruldu. 

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Yılmaz, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Güvenlik Kameralarındaki Görüntüler

Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Bakiye Yılmaz'ın yolun karşısına geçmek için beklediği, ardından bir anlık boşlukta geçmeye çalıştığı görülüyor. Ancak, sol şeritten hızla ilerleyen hafif ticari araç Yılmaz'a çarptı. Çarpmanın ardından yere düşen Yılmaz'ın yanından geçen birçok aracın durmaması dikkat çekti ve vicdanları sızlattı.,

Güvenlik ve Vicdan Sorgusu

Kaza, güvenlik kameraları sayesinde anbean kayıt altına alındı. Görüntüler, olay yerindeki araçların, kaza geçiren kadının yardımına koşmak yerine yoluna devam ettiğini gösteriyor. Bu durum, toplumsal duyarlılık ve trafik güvenliği konularında önemli soruları gündeme getiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Valisi Süleyman Elban, Güvenlik ve Asayiş Çalışmalarını Açıkladı

İzmir Valisi Süleyman Elban, Güvenlik ve Asayiş Çalışmalarını Açıkladı