Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Bakanlığın Sıla Bebek Duyarsızlığına AKP'li eski vekilden tepki

Bakanlığın Sıla Bebek Duyarsızlığına AKP'li eski vekilden tepki

Tekirdağ Malkara'da meydana gelen ve Türkiye'yi ayağa kaldıran 2 yaşındaki Sıla Bebek'e şiddet ve c*nsel tac*z olayının ardından AKP'nin Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Mahinur Özdemir Göktaş'ın yönetimindeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bakanlığın Sıla Bebek Duyarsızlığına AKP'li eski vekilden tepki
KAYNAK: Kamer Durdu

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Dİyarbakır'daki Narin Güran c*nayeti ve Tekirdağ'daki beyin kanaması geçirdiği için yoğun bakıma alındığı söylenen ama tac*ze uğradığı ortaya çıkan Sıla Bebek olayındaki tavırları Türkiye'yi isyan ettirdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesine katılmazken, Sıla Bebek konusunda yapılan ve sonradan silinen bakanlık açıklaması isyan ettirdi. 

“KESİNLİKLE İDAM GELMELİ”

AKP'nin Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, “Sıla. Entübe mi oldu yoksa hayatını mı kaybetti! Basın açıklamasını sildi bakanlık! Devlete teslim edilen bir meleğin akibetine gösterilen özen bu olmamalı. Ayrıca kesinlikle idam gelmeli” dedi. X hesabından açıklama yapan eski milletvekili, idam istedi. 

"ÇOCUKLARA KIYANLAR İDAM EDİLMELİ"

Özdoğan Enç, daha önce de Narin Güran ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Saçının teline kıyamadığımız çocuklar... Sana kıyanlar elbet bulunacak Melek #Narin ... Mekanı cennet olan #Narin. Katil ya da katillerine hangi ağır ceza verilirse verilsin ,az gelecek. Çocuklara kıyanlar idam edilmeli. Bu dünyada nefes almaya hakları yok.!"

Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekilliği döneminde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda görev yapmıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski İsviçre güzeli kocası tarafından öld*rülüp blenderdan çekildi

Eski İsviçre güzeli kocası tarafından öld*rülüp blenderdan çekildi