Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Konyaaltı'da Yılbaşı Çarşısı: HayatPark ve Kadın Emek Pazarı’nda Renkli Stantlar

Konyaaltı'da Yılbaşı Çarşısı: HayatPark ve Kadın Emek Pazarı’nda Renkli Stantlar

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesi, her yıl farklı noktalarda kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı’nı bu yıl HayatPark ve Kadın Emek Pazarı’nda kurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı'da Yılbaşı Çarşısı: HayatPark ve Kadın Emek Pazarı’nda Renkli Stantlar
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesi, her yıl farklı noktalarda kurduğu ve el emeği ürünlerin sergilendiği Yılbaşı Çarşısı’nı bu yıl HayatPark ve Kadın Emek Pazarı’nda kurdu. Çarşı, hem çocuklar hem de yetişkinler için binlerce ürünün yer aldığı dükkanlarla yoğun ilgi görüyor.

Yeni Yıl İçin Renkli Ürünler

Konyaaltı Belediyesi, yeni yıla özel olarak HayatPark’ta bir yılbaşı çarşısı kurdu. Çarşıda, birbirinden renkli binlerce el emeği ürün satışa sunuldu. Takı, seramik, tekstil, oyuncak ve yılbaşına özel çeşitli ürünlerin yer aldığı stantlar, gün boyu vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Kadın Emek Pazarı’nda Yeni Yıl Hazırlıkları

HayatPark’ta kurulan çarşının yanı sıra, Konyaaltı Belediyesi Kütüphanesi yanında yer alan Kadın Emek Pazarı’nda da emekçi kadınların yeni yıla özel hazırladığı ürünler büyük beğeni topluyor.

7 Ocak’a Kadar Açık

Yılbaşı çarşısını ziyaret eden vatandaşlar, birbirinden renkli el emeği ürünleri bir arada bulabildikleri için memnun. Konyaaltı Belediyesi’nin ücretsiz seramik kursunda öğrenci olan Zeynep Ercan, “Standımdaki ürünleri bu eğitimlerde öğrendiklerimle ortaya çıkardım ve burada kazanca dönüştürüyorum,” diyor. HayatPark içerisinde yer alan çarşı, 7 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa’da Hasat: Ormanın Gizli Hazinesi

Gazipaşa’da Hasat: Ormanın Gizli Hazinesi