Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Konya'da Üst Geçitten Düşen Otomobilde Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Konya'da Üst Geçitten Düşen Otomobilde Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Konya’da bariyerleri aşarak üst geçitten düşen otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Merve Kübra Gümüşlü hayatını kaybetti. Olay, çevrede büyük üzüntüye neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Üst Geçitten Düşen Otomobilde Genç Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yaşanan feci kaza, Sakarya Mahallesi Erkan Caddesi üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. 

26 yaşındaki Merve Kübra Gümüşlü idaresindeki 06 BIU 625 plakalı otomobil, Uluyayla üst geçidinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak metrelerce yükseklikten aşağıya düştü.

Bariyerleri aştı, üst geçitten düştü

Sanayi istikametinden Uluyayla Caddesi yönüne doğru seyir halinde olan Gümüşlü’nün kontrolündeki otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra büyük bir hızla üst geçitten aşağıya düştü. Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla gelen ekipler, araca sıkışan genç kadını kurtarmak için seferber oldu.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

İtfaiye ekipleri otomobilde sıkışan sürücüyü büyük bir çabayla çıkartarak, sağlık ekiplerine teslim etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Merve Kübra Gümüşlü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Genç kadının vefatı, hem ailesi hem de kazayı görenler üzerinde derin bir üzüntü yarattı.

Polis ekiplerinden kazada inceleme

Polis ekipleri, kaza sonrası üst geçitte incelemeler yaptı. Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından trafik akışı normal seyrine dönerken, kazanın sebebiyle ilgili tahkikat başlatıldı. Direksiyon hakimiyetinin neden kaybedildiği ve bariyerlerin durumu detaylı olarak araştırılıyor.

Bu acı olay, Konya'da trafikte daha fazla dikkat ve tedbir alınması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Genç kadının ölümü, kazaların ne kadar ani ve trajik sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pegasus'ta skandal! Fazla bilet satışı hatasını yolcuya yıkacaklardı

Pegasus'ta skandal! Fazla bilet satışı hatasını yolcuya yıkacaklardı