Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Kepez Belediyesi Kadın Kooperatiflerini Destekliyor

Kepez Belediyesi Kadın Kooperatiflerini Destekliyor

Kepez Belediyesi, kadın kooperatiflerini desteklemek için Kent Meydanı’nda El Emeği ve Sanat Çarşısı’nı hizmete açtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Belediyesi Kadın Kooperatiflerini Destekliyor
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez Belediyesi, kadın kooperatiflerini desteklemek için Kent Meydanı’nda El Emeği ve Sanat Çarşısı’nı hizmete açtı. Bu çarşı, hem AKMEK kursiyerlerinin hem de kadın kooperatiflerinin ürettikleri ürünleri ekonomik bir değere dönüştürme fırsatı sunuyor.

Başkan Tütüncü: “Hanımefendilerin Her Zaman Yanındayız”

Açılış töreninde konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kadın kooperatiflerinin güzel el emekleriyle çarşıyı dolduracağını belirtti. Tütüncü, “Hanımefendilerin ev ekonomilerine doğrudan katkı sağlamasını sağlayacak kooperatifleri destekleme konusunda çok örnek adımlar attık, atıyoruz ve inşallah çok daha güzel adımlar atacağız” dedi.

Kadın Kooperatifleri Kepez’in Dört Bir Yanında

Başkan Tütüncü, Kepez’in dört bir yanında da kadın kooperatifleri satış noktalarının bulunduğunu bildirdi. Tütüncü, “Eğer çalışırsak, çaba sarf edersek, bir ürün çıkarırsak, o ürünün ekonomik bir değere kavuşması için her zaman Kepez Belediyesi’nin hizmetini yanınızda bulunacaksınız” diyerek sözlerini tamamladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün konuşmasının ardından Kepez Kent Meydanı El Emeği ve Sanat Çarşısı hizmete açıldı. Bu, kadınların el emeklerini aile ekonomilerine bir katkıya dönüştürmeleri için önemli bir adım.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekimde özel sektör yurt dışı kredi borcu arttı

Ekimde özel sektör yurt dışı kredi borcu arttı