Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Kendi işini kurmak isteyen kadına girişimcilik eğitimi

Kendi işini kurmak isteyen kadına girişimcilik eğitimi

Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKGİM), KOSGEB, İŞKUR ve Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) tarafından yeni iş kurmak isteyen kadınlara girişimcilik eğitimi verildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kendi işini kurmak isteyen  kadına girişimcilik eğitimi


 

Akdeniz Üniversitesi’nde dört gün süren girişimcilik eğitimi sonunda belge almaya hak kazanan girişimci kadınlara düzenlenen törenle belgelerini takdim edildi.

 

Hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere girişimcilik eğitimi veren Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Hadi İstanbullu, AKGİM çatısı altında her hafta gerçekleştirilen düzenli kurslarda bu tür eğitimler verdiklerini belirterek, “AGİDER öncülüğünde İŞKUR’a müracaat ederek eğitim almaya hak kazanan ve dört gün süren eğitim programına katılan 18 girişimci kadın arkadaşımız daha eğitimlerini tamamlayarak belgelerini almaya hak kazandı. Bundan sonraki süreçte de bizimle bağlantıyı koparmayarak bizden destek alabilirler.” diye konuştu.

 

Akdeniz Üniversitesi’nden verilen bilgiye göre, Öğr. Gör. Hadi İstanbullu, sürdürülebilir, başarılı bir iş kurmak için sadece sermayenin yeterli olmadığı, bilgi ve eğitimin önemli olduğunun altını çizerek “Akdeniz Üniversitesi olarak bilinçli, eğitimli girişimcilerin yetişmesi için kendini geliştirmek isteyen girişimcilere destek oluyoruz. Daha önceki kursiyer arkadaşlarımızdan kendi iş yerini açıp başarılı olanlar oldu. Bu başarıları görmek bizlere gurur veriyor” dedi.

 

Törende konuşan AGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Figen Sayın, girişimci kadınların böyle bir eğitim almasına katkı sağlamaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Olumsuz eleştiriler karşısında pes etmeyerek inandığınız projeyi gerçekleştirmek için çaba sarf edin.  AGİDER olarak bizler her zaman yanınızdayız.” diye konuştu.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bunu yapan insan olamaz !

Bunu yapan insan olamaz !