Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Her sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar!

Her sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar!

Her mevsim tarzınızı koruyan sokak stilinin vazgeçilmezleri! Sonbahar ve kışın değişken havasına meydan okuyan ikonik parçalar, gardırobunuzun kurtarıcıları. Sezonsuz şıklığı yakalayın!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Her sezon giyilen parçalar nelerdir? Stil olan ikonik parçalar!
KAYNAK: Haber Merkezi

Ezber Bozan Blazer Ceketler:
Blazer ceketler, 2023'te moda dünyasında kendine sağlam bir yer bulmaya devam ediyor. Geçmiş yıllara göre farklı tonlarıyla dikkat çeken bu ikonik parçalar, ana renkleriyle daima şıklığı simgeliyor. Bukalemun gibi, mevsimin trend tonlarına uyum sağlayabilen blazer ceketler, sadece takım pantolonlarıyla değil, denim pantolonlarla da harika kombinler sunuyor.

ELqyO_1660306574_9804

Trençkotlar:
Giyinme sıkıntısına son veren trençkotlar, tek başına bir stil yaratma konusundaki ustalıklarını sürdürüyor. Moda trendlerine bağlı kalmadan ikonikliğini koruyan trençkotlar, genellikle klasik bej tonlarıyla stil sahibi kadınları cezbetmeye devam ediyor. İklime göre kumaş değişiklikleriyle de dikkat çeken bu parça, her mevsimde şıklığın garantisini veriyor.

bdQhu_1660306877_5737

Beyaz Gömlekler ve Tunikler:
Zamanla yarışan beyaz gömlekler ve tunikler, her renkle uyum sağlama yetenekleriyle kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Moda trendlerine aldırış etmeyen bu ikonik parçalar, her kalıpla uyumlu olmalarıyla öne çıkıyor. Kumaş pantolonlardan denim pantolonlara, renkli elbiselerden desenlilere kadar geniş bir kombin yelpazesi sunarak her an şıklığı garantiliyor.

PuSOm_1660307114_2118

Pileli Etekler:
Her mevsimde farklı parçalarla kombinlenen pileli etekler, 80'li yılların etkileyici tarzını günümüze taşıyor. Albenili desenleri ve renkleriyle vitrinleri süsleyen bu etekler, sonbahar-kış sezonlarında bile bot ve çizmelerle kombinlenerek modaya meydan okuyor.

32WqV_1660307440_1213

Tulumlar:
Rahatlığı ve bütünlüğü bir araya getiren tulumlar, her sezona uyum sağlayan ikonik parçalardan biri olarak öne çıkıyor. Tesettür giyimde de sıkça tercih edilen tulumlar, çeşitli kalıp ve modelleriyle dünya modasında önemli bir rol oynuyor. Şıklık ve konforu bir arada arayanlar için mükemmel bir seçenek.

o1Teb_1660307871_0567

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aksu'da korkunç trafik kazası! Anne ve çocuklara çarptılar

Aksu'da korkunç trafik kazası! Anne ve çocuklara çarptılar