Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Başkan Adayı Kara’nın Sürpriz Ziyareti

Başkan Adayı Kara’nın Sürpriz Ziyareti

CHP’nin Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Emekçi Kadınları Unutmadı

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Adayı Kara’nın Sürpriz Ziyareti
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, “Halkın Doktoru” olarak bilinen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde emekçi kadınları ziyaret etti.

Sabahın İlk Saatlerinde Başlayan Ziyaretler

Başkan Adayı Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, günün ilk saatlerinde duraklarda servis bekleyen turizm emekçisi kadınları ziyaret etti. Elinde karanfillerle tüm kadın emekçilerin gününü kutlayan Kara, ardından ev ziyaretleri, Manavgat Adalet Sarayı, pazar yeri, Cumhuriyet Meydanı ve Manavgat Devlet Hastanesi’nde karanfil dağıttı.

Kadınlarla Sohbetler

Başkan Adayı Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara, tüm kadınların gününü tek tek kutladı ve emekçi kadınlarla uzun sohbetler gerçekleştirdi.

Kadınların Toplumdaki Yeri

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara sürpriz ziyaret yaparak onları mutlu etmek ve özel hissettirmek istediklerini belirten CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Kara, kadınların toplumun temel taşı olduğunu vurguladı.

Gelecek Projeler

Başkan Adayı Kara, “Göreve gelmemiz halinde kadınlarımız için çok özel ve güzel projelerimiz olacak. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Merkez'de icradan satılık 272 m² daire

Sivas Merkez'de icradan satılık 272 m² daire