Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın EN SEVİLMEYEN 3 BURÇ

EN SEVİLMEYEN 3 BURÇ

Burçlar negatif yönlerinden dolayı oldukça fazla önyargı bulunuyor. İnsanlar aynı burca sahip kişilerden üst üste aynı davranışı gördüklerinde bu burçlara karşı tepkili olmaya başlıyor. Yapılan araştırmalarda bu 3 burç asla sevilmiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EN SEVİLMEYEN 3 BURÇ

Astroloji birçok insanın hayatına yol veriyor ve insanları oldukça etkiliyor. Astrolojiye meraklı insanlar özellikle aşk, arkadaşlık ve iş hayatlarında bazı burçlardan uzak durmaya çalışıyor. Türkiye'de en sevilmeyen burçlar denilince ilk akla gelenler İkizler, Akrep ve Başak burçları oluyor. Tabiki bu burçlara sahip insanların hepsinin karakteri aynı olmuyor. Ancak burç ön yargısı taşıyanlar bu burçlara karşı temkinli davranıyor. İşte bu burçların sevilmeme nedenleri...

İKİZLER

640xauto-7

İkizler burcuna sahip insanlar oldukça enerjik ve eğlenceli yapıda olsalar da toplum tarafından iki yüzlü, tutarsız, kararsız ve sürekli olarak konuşan olarak görülüyorlar. İkizlerin değişken kararları ve ruh hali insanlarda yorucu bir etki bırakıyor.

AKREP

640xauto (1)

Akrep burçları kindar, sinsi, kaprisli ve inatçı olarak görülüyorlar. Aslında oldukça başarılı ve yardımsever olan bu burca sahip insanlar hırsları ve kıskanç yapıları nedeniyle toplumda sevilmeyen burçlar arasında bulunuyor.

BAŞAK

640xauto (2)

Detaycı ve titiz olan başak burçlarının her arkadaş ortamında olması istense de yakın çevreye girince can sıkıcı olabiliyorlar. Memnuniyetsizliğiyle bilinen başak burçları her şeyin dört dörtlük olmasını istediği için ve sürekli olarak eleştirdiği için birçok insan tarafından sevilmiyor.

NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Topaloğlu, Beycik’te vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Topaloğlu, Beycik’te vatandaşlarla bir araya geldi