Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Kadın Antalya'da bir kadın sokak ortasında saçlarından sürüklendi

Antalya'da bir kadın sokak ortasında saçlarından sürüklendi

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kadın, bir erkek tarafından sokakta hunharca darp edildi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da bir kadın sokak ortasında saçlarından sürüklendi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'da çekilen kadına şiddet görüntüleri kan dondurdu. Ne zaman çekildiği bilinmyen görüntülerde bir erkeğin, bir kadını saçlarından tutarak sokakta sürüklediği görüldü. 

SAÇLARINDAN SÜRÜKLEDİ

Akşam saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntülerde genç bir kadının bir erkek tarafından sokak ortasında hunharca darp edildiği görüldü. Genç kadın, saçlarından sürüklenerek sokak ortasında bir erkek tarafından sürüklendi. Genç kadın eline aldığı ayakkabılarıyla saldırganın peşinden gitmek zorunda kaldı.

KAFASINI YUMRUKLADI 

İnfial yaratan görüntülerde henüz kimliği bilinmeyen erkeğin kadının kafasına sert bir yumruk attığı görüldü. O anlarda genç kadın erkeğin kendisini bırakması için "Bırak beni, bırak" diye bağırdığı duyuldu. Kadının tepkilerine rağmen erkek onu darp ederek sürüklemeye devam etti. 

TEPKİLER YAĞDI

Genç kadının hunharca darp edildiği videoya birçok sosyal medya kullanıcısı tepki yağdırdı. Kimi kullanıcılar "Görüntüyü çekeceğine aşağıya inip kadına yardım etsene" derken; kimi kullanıcı da "Karışsan suç karışmasan suç. Adamı orda patates etsen suç sende olacak. Sonra ayıkla pirincin taşını" şeklinde yorum yaptı. Videoda şiddete uğrayan kadının akıbeti ve kimliği henüz bilinmiyor. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Gerçek Gazetesi'nin birinci sayfası

Akdeniz Gerçek Gazetesi'nin birinci sayfası