Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Yusuf Tekin'in yemek davetine Antalya’dan ret

Yusuf Tekin'in yemek davetine Antalya’dan ret

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin eğitim sendikalarının başkanlarını davet ettiği akşam yemeğine Eğitim-İş Antalya Şubesi katılmayı reddetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yusuf Tekin'in yemek davetine Antalya’dan ret
KAYNAK: DİLAN ANDIÇ

Öğretmenler için “kamudan fonlanıyorlar” diyen, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da “eğitimin paydaşlarıyla bir araya gelmeyi” planladığı akşam yemeği davetine Eğitim-İş Antalya Şubesi’nden ret yanıtı aldı. Eğitim İş Antalya Şube Başkanı Sadık Acar, yaptığı açıklamada Yusuf Tekin’e seslenerek ¨Kimler olduğunu açıkça belirtmediğiniz “eğitimin paydaşlarıyla” bu akşam yapacağınız yemek davetine katılmayacağımızı bildiririz¨ diyerek yemek davetini reddettiğini duyurdu.

¨EĞİTİM GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRİR¨   

 Sdik Acar Yemek                                                 

Gündemi ve katılımcıları belli olmayan davetlerde bulunmak yerine eğitimde niteliği arttırmaya yönelik düşüncelerinin dikkate alınması gerektiğini savunan Acar, ¨Eğitim sistemimizin daha iyi hale gelmesi var olan sorunların çözülmesi için dayatmacı yaklaşımınızdan vazgeçip yapıcı ve somut adımlar atmanız gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle, gündemi ve katılımcıları belli olmayan davetlerde bulunmak yerine, eğitimde niteliği artırmaya yönelik görüşlerimizin her zaman ve her yerde dikkate alınması gerektiğini düşünüyoruz. Eğitim, geleceği şekillendirir. Daha iyi bir gelecek için, eğitimde niteliği yükseltmek adına paydaşların şeffaf ve katılımcı bir şekilde bir araya gelmesi gerekmektedir. Sadece belirli kişilerin değil, eğitimin gerçek paydaşlarının görüşlerinin ve katkılarının değerlendirildiği, açık ve yapıcı diyalogların gerçekleştiği platformlar oluşturulmalıdır. Eğitim sistemimizin iyileştirilmesi, geleceğimiz için hayati öneme sahiptir. Bu doğrultuda, katkı sunabileceğimiz her ortamda yapıcı bir şekilde yer alarak, çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemeyi sürdüreceğiz. Daha iyi bir gelecek için, çağdaş, bilimsel, laik, ulusal, kamusal ve parasız eğitimi birlikte inşa etmek dileğiyle¨ diyerek açıklamasını noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bankalar ATM limitlerini yükseltti: İşte banka banka limitler

Bankalar ATM limitlerini yükseltti: İşte banka banka limitler