Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Yunus Başaran’dan Migros emekçilerine destek

Yunus Başaran’dan Migros emekçilerine destek

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Adayı Yunus Başaran, sosyal medyadan paylaştığı video ile Migros işçilerine destek verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yunus Başaran’dan Migros emekçilerine destek

Migros Ticaret AŞ ile Tez Koop İş Sendikası arasında, Nisan ayında imzalanan ve yaklaşık 35 bin işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi; Migros emekçilerinin beklentisini karşılamamış, işçiler sendikaya tepkilerini dile getirmişlerdi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Antalya Milletvekili Adayı Yunus Başaran, Migros emekçilerini yalnız bırakmadı. Sosyal medyadan paylaştığı video ile işçilere desteğini açıklayan Başaran, Migros emekçilerine; “Migros emekçisi kardeşim, merhaba. Büyük umutlarla beklediğin toplu iş sözleşmesinde dağ fare doğurdu. Biliyorum ki şu an arkamda, görev tanımında olmayan işleri dahi sana yaptırmak zorunda bırakıyorlar. Ve yine biliyorum ki; haksızlıklara karşı ses çıkardığında seni şubeden şubeye sürüyorlar. Sen de şunu bil, Türkiye İşçi Partisi (TİP) her zaman senin arkanda. Bundan sonraki süreçte sendikanın senden habersiz dağın fare doğurduğu sözleşmelere imza atmaması için, mobbinge, sürgünlere uğramamak için sen de yerini al. Çünkü TİP senin, meclis senin.” ifadeleriyle seslendi.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan: Ücretlerde yüzde 45 zam yapıyoruz

Erdoğan: Ücretlerde yüzde 45 zam yapıyoruz