Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem YSK kesinleşmiş listeleri yayımladı! İşte 3 büyük ilin aday sayıları

YSK kesinleşmiş listeleri yayımladı! İşte 3 büyük ilin aday sayıları

YSK, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday listelerini duyurdu. İstanbul, Ankara ve İzmir'de toplam 100'ün üzerinde aday yarışacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
YSK kesinleşmiş listeleri yayımladı! İşte 3 büyük ilin aday sayıları
KAYNAK: Haber Merkezi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 34 siyasi partinin katılacağı kesinleşen aday listelerini resmi internet sitesinde yayımladı. YSK'nın duyurusuyla birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olanlar arasında rekabet iyice kızıştı.

İstanbul'da 22 Partiden 49 Aday Yarışacak

YSK'nın açıkladığı aday listesine göre, İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı için toplam 22 siyasi parti ve 27 bağımsız aday olmak üzere 49 aday yarışacak. Her bir aday, kentteki yönetimi ele geçirmek için projelerini ve vizyonlarını seçmenlere sunmaya hazırlanıyor.

Ankara'da 24 Aday Rekabet Edecek

Başkent Ankara'da ise 19'u siyasi parti ve 5'i bağımsız aday olmak üzere toplamda 24 aday, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışacak. Her bir aday, kentin sorunlarına çözüm sunma iddiasıyla seçmenlerden destek almaya çalışacak.

İzmir'de 27 Aday Seçime Katılacak

İzmir'de de Büyükşehir Belediye Başkanlığı için toplam 21 siyasi parti ve 6 bağımsız aday olmak üzere 27 aday, seçmenlerin karşısına çıkacak. Şehirdeki seçmenler, adayların vaatleri ve projeleri doğrultusunda tercihlerini belirleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’de Bir İlk: ‘Müze Belediye’ Açılıyor

Türkiye’de Bir İlk: ‘Müze Belediye’ Açılıyor