Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Yeşil Sol Parti sahaya indi

Yeşil Sol Parti sahaya indi

Yeşil Sol Parti Antalya Örgütü 14 Mayıs seçimlerine ilişkin çalışmalarına devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Yeşil Sol Parti milletvekili aday adaylarının tanıtıldığı programın ardından parti yöneticileri Alevi derneklerini ziyarette bulundu.

Yeşil Sol Parti Antalya Örgütü’nden verilen bilgiye göre Sealife Otel’de düzenlenen toplantılarına yöre dernekleri, odalar, DİSK’e ve KESK'e bağlı sendikalar, siyasi parti temsilcileri, Alevi kurum temsilcileri, gazeteciler, demokratik kitle örgütleri gibi 33 kurumu temsilen 150'ye yakın kişi katıldı. Katılımcılar arasında Hasan ve Leyla Kıyafet çifti de yer aldı. Toplantılarda Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili ve Yeşil Sol Parti’nin Antalya 1. sıra Milletvekili Adayı, Saruhan Oluç ve 2. sıra Milletvekili Adayı Canan Çalağan ise seçime ilişkin tespitlerini paylaştı.

Programın ardından ise HDP Antalya Eş Başkanı Ahmet Kaya, Hülya Hasbal ile milletvekili adayları Saruhan Oluç, Canan Çalağan ve Muhsin Taşer Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği’ni, Tahtacılar Kültür Derneği’ni, Alevi Kültür Dernekleri Antalya Şubesi’ni ve Abdal Musa Derneği’ni ziyaret etti.

Bayramlaşma töreni 20 Nisan’da HDP Antalya İl Başkanlığı’nda yapılırken, çalışmalar gün gün sürüyor.

Davut Kunduroğlu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI UYGULAMASI SON BULACAK"

“BELEDİYELERE KAYYUM ATANMASI UYGULAMASI SON BULACAK"