Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem TÜKD Genel Başkanı Güler: "Yobazlara Fırsat Vermeyeceğiz"

TÜKD Genel Başkanı Güler: "Yobazlara Fırsat Vermeyeceğiz"

TÜKD Genel Başkanı Meral Güler, HÜDAPAR lideri Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın ilk dört maddesiyle ilgili önerilerine sert tepki gösterdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
TÜKD Genel Başkanı Güler: "Yobazlara Fırsat Vermeyeceğiz"
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Genel Başkanı Meral Güler, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın ilk dört maddesiyle ilgili açıklamalarına sert bir dille karşılık verdi. Güler, Yapıcıoğlu'nun Anayasa'nın 4. maddesini değiştirme önerisini "açıkça suç" olarak nitelendirirken, bu yaklaşımı "kara zihniyetin temsili" olarak tanımladı. 

Yobazlara Fırsat Vermeyeceğiz

Başkan Güler "Yapıcıoğlu'nun, daha önce Hizb*llah'ı ter*r örgütü olarak görmediğini ifade eden, 6284 sayılı yasanın değiştirilmesini öneren, Kemalizm'i sapıklık taklidi olarak nitelendiren açıklamalarının ardından, Anayasa'nın koruma altına aldığı 4. maddeyi değiştirme önerisinde bulunması haddini aşmıştır. Türk milletinin kırmızı çizgisi olan bu madde, demokrasinin, laikliğin ve Atatürk devrimlerinin teminatıdır. Bu zihniyetle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ilkelerine ihanet edenler bilmelidir ki, biz Ata'mızın yolundan asla şaşmayacağız, yobazlara fırsat vermeyecek ve gericiliğe geçit tanımayacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
M.Ö. 530 Yılına Ait Bronz Sedir Türkiye'ye İade Edildi

M.Ö. 530 Yılına Ait Bronz Sedir Türkiye'ye İade Edildi