Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Vaniköy'deki izinsiz inşaatla ilgili tutanak açıklandı

Vaniköy'deki izinsiz inşaatla ilgili tutanak açıklandı

Tutanakta, doğal zemin ve bitki örtüsüne zarar veren fiziksel müdahalelerin yapıldığı alanda tüm inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu belirtilmiştir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vaniköy'deki izinsiz inşaatla ilgili tutanak açıklandı

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, Üsküdar'ın Vaniköy Mahallesi'nde Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde izinsiz inşaat çalışmalarını tespit etti. Yapılan incelemelerde, doğal zemin ve bitki örtüsüne fiziksel müdahalede bulunulduğu belirlendi.

Tespit Tutanağının Detayları

21 Ağustos'ta yapılan ihbar üzerine Üsküdar’daki taşınmaza giden ekipler, Boğaziçi Doğal ve Tarihi Sit Alanı'nda, meri imar planına aykırı olarak inşa edilmiş yapılar tespit etti. Tutanağa göre, alanda 2 katlı ve 1 katlı betonarme ve çelik konstrüksiyon yapılar, havuz, güçlendirilmiş set, betonarme duvarlar, merdivenler, bahçe duvarları, bekçi kulübeleri ve altyapı çalışmalarına rastlandı. Ayrıca, doğal zeminde beton enjeksiyonu, kazı, dolgu, kademelendirme ve setler yapıldığı ortaya çıktı.

Faaliyetler Durduruldu

Müteahhit tarafından herhangi bir izin belgesi sunulmadığı, belgenin daha sonra iletileceği beyan edildi. Tutanakta, alanın doğal sit bölgesi olması ve tabiat varlıklarını koruma bölge komisyonu kararının bulunmaması nedeniyle yapılan tüm inşaat faaliyetlerinin izinsiz olduğu ifade edildi. Bu nedenle, tüm inşai faaliyetlerin durdurulduğu bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım Güçbirliği İşletme Kooperfatifleri Datça'da toplandı

Tarım Güçbirliği İşletme Kooperfatifleri Datça'da toplandı