Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Vali, Kıdemli Albay ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci yılını kutladı

Vali, Kıdemli Albay ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci yılını kutladı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Sahil Güvenlik Kıdemli Albay Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın 41’inci yılını kutladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vali, Kıdemli Albay ile Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 41’inci yılını kutladı

T.C. Antalya Valiliği resmi hesabı, buluşmadan bazı kareleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı: “Vali Ersin Yazıcı, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Sahil Güvenlik Kıdemli Albay Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Mavi Vatanımızın ve Sahillerimizin Yılmaz Bekçileri Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın 41’inci Kuruluş Yılı Dönümünü kutladı.”

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Vali <a href="https://twitter.com/ersinyazici1?ref_src=twsrc%5Etfw">@ersinyazici1</a>, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Sahil Güvenlik Kıdemli Albay Engin Kuntay ve beraberindeki heyeti kabul ederek Mavi Vatanımızın ve Sahillerimizin Yılmaz Bekçileri Sahil Güvenlik Komutanlığı’mızın 41’inci Kuruluş Yılı Dönümünü kutladı. <a href="https://t.co/z3GkuMPxgb">pic.twitter.com/z3GkuMPxgb</a></p>&mdash; T.C. Antalya Valiliği (@AntalyaValilik) <a href="https://twitter.com/AntalyaValilik/status/1670695196110069760?ref_src=twsrc%5Etfw">June 19, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çerkezoğlu: "Öncelikli meselemiz Türkiye'nin bir asgari ücretliler toplumu olmaktan kurtarılmasıdır"

Çerkezoğlu: "Öncelikli meselemiz Türkiye'nin bir asgari ücretliler toplumu olmaktan kurtarılmasıdır"