Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Ünlü Oyuncu Tartışmaya Dahil Oldu

Ünlü Oyuncu Tartışmaya Dahil Oldu

Türk sinemasının iki usta yönetmeni Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasında yaşanan tartışma, 2023 yılının son günlerinde gündeme damga vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ünlü Oyuncu Tartışmaya Dahil Oldu
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Türk sinemasının iki usta yönetmeni Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasında yaşanan tartışma, 2023 yılının son günlerinde gündeme damga vurdu. Bu tartışmaya ünlü oyuncu Doğu Demirkol da dahil oldu.

Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan Arasındaki Polemik

Bir dönem arkadaş olan Demirkubuz ve Ceylan’ın arasındaki küslük, Demirkubuz’un televizyon yayınında Ceylan hakkında söylediği sözlerle yeniden alevlendi. Ceylan, X platformundaki üç yıllık tweet atmama orucunu bozarak yanıt verdi ve ardından Demirkubuz’dan bir yorum daha geldi.

Nuri Bilge Ceylan Zeki Demirkubuz (2)

Nuri Bilge Ceylan’ın Son Sözü

İkilinin birbirine sarf ettiği ağır sözlerin ardından Nuri Bilge Ceylan, bundan sonra yeni bir yanıt vermeyeceğini belirtti. Eğer böyle bir gereklilik doğarsa, sürece mahkeme yoluyla devam edeceğini ifade etti.

Doğu Demirkol (4)

Doğu Demirkol Konuya Nasıl Dahil Oldu?

Hürriyet Pazar’dan Hakan Gence’nin haberine göre, iki ünlü yönetmenin filmlerinde oynayan Doğu Demirkol’a bu gerilim soruldu. Demirkol, konuyu ‘Hayat’ filminde oynarken öğrendiğini belirtti ve “Ahlat Ağacı’nda oynarken bilmiyordum konuyu. 'Hayat’ta oynarken öğrendim. Zeki hocaya sordum, ‘Nuri’ye sorabiliyor musun? Herkes de bize soruyor’ dedi.”

Nuri Bilge Ceylan (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tarım arazileri için çiftçilere destek: 81 ilde flaş karar alındı

Tarım arazileri için çiftçilere destek: 81 ilde flaş karar alındı