Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Uçakta ortalığı birbirine kattı! THY kara listeye aldı

Uçakta ortalığı birbirine kattı! THY kara listeye aldı

Türk Hava Yolları uçağında yaşanan skandalda, yolcu 10 bin TL'ye bilet aldığını iddia ederek gerginlik yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Uçakta ortalığı birbirine kattı! THY kara listeye aldı
KAYNAK: İHA

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Londra seferini yapan bir uçakta yaşanan olayda, B.G. isimli bir yolcu büyük bir skandala imza attı. Kendisinin 10 bin TL'ye bilet aldığını iddia eden yolcu, yanındaki yolcunun sadece 4 bin TL ödediğini iddia ederek kabinde bağırmaya başladı. Olay, uçuşun henüz başlamadan büyük bir kaosa yol açtı.

Yolcu Kabin Memurlarına Hakaret Etti

B.G., iddialarının ardından kabin memurlarına hakaret etmeye devam etti. Diğer bir yolcu ile yan yana oturmayı reddeden B.G., polis memurlarının müdahalesiyle karşılaştı. "Benim 10 tane fabrikam var" diyerek kendisine dokunulamayacağını söyleyen yolcu, uçak içinde büyük bir gerginliğe sebep oldu.

Polis Ekipleri Yolcuyu Uçaktan İndirdi

Uçuş sırasında yaşanan bu olayın ardından ihbar üzerine uçağa gelen polis ekipleri, B.G.'yi sakinleştirmeye çalıştı. Ancak yolcu rahatlamayı reddederek uçaktan indirildi. Havalimanında da çevreye rahatsızlık vermeye devam eden B.G.'ye para cezası uygulandı.

Anksiyete Bozukluğu Olan Yolcu Ailesine Teslim Edildi

Yaşanan olayın detaylarına göre, B.G.'nin anksiyete bozukluğu yaşadığı ve bu durumun olayın seyrini etkilediği öğrenildi. Polis ekipleri, B.G.'yi ailesine teslim ederek durumu takip etmelerini sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor 0-0 Hatayspor

Alanyaspor 0-0 Hatayspor