Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Patlamada ölen işçinin kimliği belli oldu

Patlamada ölen işçinin kimliği belli oldu

Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçinin kimliği sonunda belirlendi. Detaylar haberimizde...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Patlamada ölen işçinin kimliği belli oldu
KAYNAK: İHA

Anadolu Otoyolu Hendek gişeleri yakınlarındaki Oba Makarna fabrikasında, henüz belirlenemeyen bir sebepten kaynaklanan patlama sonucu büyük bir yangın çıktı. Olayın ardından fabrikada soğutma çalışmaları sürüyor. Patlamada 30 kişi yaralandı, ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda ise fabrikanın üst katlarında içeride mahsur kalan bir kişinin yanmış cesedine ulaşıldı.

Valilikten Açıklama: 1 Kişinin Cesedine Ulaşıldı

Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bugün Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası yapılan soğutma çalışmaları sırasında bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşıldı. Fabrika yetkilileri, fabrikanın içinde başka bir vatandaşımızın ya da çalışanın bulunmadığını beyan etti," denildi.

Ölen İşçinin Kimliği Açıklandı: Mesut Simay

Patlamada hayatını kaybeden kişinin kimliğiyle ilgili yapılan araştırmalarda, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna Fabrikası'nda ölen kişinin işçi Mesut Simay olduğu belirlendi. Simay’ın ailesi, tüm hastaneleri dolaşmasına rağmen kendisine ulaşamadı. Fabrikanın 5. katında merdivenlerde yanmış olarak bulunan ceset, otopsi için adli tıp kurumuna götürüldü. Aile, otopsi merkezine çağrılarak teşhis yaptı ve ölen kişinin Mesut Simay olduğu kesinlik kazandı. Kimliğin kesin teşhisi için DNA incelemesi yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ'da acı olay! Fabrikada işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu

Tekirdağ'da acı olay! Fabrikada işçinin makineye kaptırdığı kolu koptu