Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “TÜM İŞBİRLİKÇİLERİNİ LANETLİYORUM”

“TÜM İŞBİRLİKÇİLERİNİ LANETLİYORUM”

Taksim İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı sonrası yapılan açıklamalara değinen Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, “Bu alçak saldırı, “hesabını soracağız”, “en ağır şekilde karşılık vereceğiz” gibi rutin ifadelerle ve muğlak açıklamalarla geçiştirilemez. Biz hayatta karşılaştığı her meseleyi 'seçimde oy getirir mi?' ölçüsüne vuracak politikayı benimsemeyiz. 'Terör' ile 'oy kazanmak veya kaybetmek' kelimeleri aynı cümlede yan yana geldiğinde dahi tüylerimiz ürperir” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“TÜM İŞBİRLİKÇİLERİNİ LANETLİYORUM”

Başkan Düzen açıklamasının devamında, “Emzikli bebekleri dahi hedef alan terör örgütlerini, siyaset ile şiddet ve terör mefhumlarını birlikte düşünenleri, buna alet olanları ve tüm işbirlikçilerini lanetliyorum. Terör ile insanlık, şiddet ile vicdan, patlama ile siyaset kelimelerinin aynı cümle içerisinde kullanılır hale gelmesi bile acı vericidir, kabul edilemez bir durumdur. Öncelikle amasız ve fakatsız herkes bunu böyle bilmeli, böyle kabul etmelidir. Ardından da, kamuoyunun zihninde oluşan tüm soru işaretleri de giderilmelidir. Sınır güvenliğinden, aksayan istihbarat ve emniyet zafiyetine kadar her sorun mutlaka cevaplandırılmalıdır. Teröristlerin ayakkabı numaralarını dahi bildiklerini iddia edenler, bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin kim olduğunu da herhalde biliyorlardır, bilmeleri gerekir. "Mesaj alındı" cümlesini kuranlar, hangi mesajları aldıklarını ve bunun karşılığında hangi adımları atacaklarını ne zaman açıklayacaklar? Elbette insanlarımızın zihninde daha çok soru ve ayrıntılar var; ancak bu ifade ettiğim konular aydınlatılması ve cevaplarının tatmin edici şekilde verilmesi gerekir. Zira bu alçak saldırı, “hesabını soracağız”, “en ağır şekilde karşılık vereceğiz” gibi artık sıkça tekrarlanan rutin ifadelerle ve klasik açıklamalarla geçiştirilemez” dedi.

“MESELELERE BÜTÜNCÜL BAKABİLMELİ”

Bu konuda hem kamuoyunun aydınlatılmasını hem de tekrar tekrar böylesine acıların yaşanmaması için bütüncül bir bakışla tüm tedbirlerin alınması gerektiğini söyleyen Başkan Düzen, “Meselelere bütüncül bakabilmek olmazsa olmazdır. Zira terör; dış politika, adalet, eğitim ve ekonomiden bağımsız düşünülemez. Bu konuların herhangi birindeki zafiyet, bir diğerini etkilemekte; bir yerde yapılan bir yanlış, diğer tüm sonuçları etkilemektedir. Bugün hâlâ terörü konuşuyorsak, yıllarca evvel yapılan ve bugün hâlâ tekrar edilen hatalar görmezden gelindiği içindir. Bizler, Milli Görüşçüler olarak, Saadet Partisi olarak sorumluluklarımızın farkındayız. Sırtlandığımız yükün ne kadar ağır ve kıymetli olduğunun idraki içindeyiz. Biz, hayatta karşılaştığı her meseleyi; "seçimde oy getirir mi?" ölçüsüne vuranlar gibi olamayız!” dedi.

“ÇARPIK ANLAYIŞLARIN CANI CEHENNEME”

Düzen, Terör ile oy kazanmak veya kaybetmek kelimeleri aynı cümlede yan yana geldiğinde dahi tüylerimiz ürperir. Bu saldırı kime yarar cümlesini duyduğumuz anda, kan beynimize sıçrar. Biz bu siyasi anlayışı bütünüyle reddediyoruz. Bu sebeple insan canının, kirli hesaplara rakam olarak yazıldığı çarpık anlayışların canı cehenneme diyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun; kurulan tuzakları bozacak ferasetimiz var bizim. İnanıyoruz ve kararlıyız Allah'ın izniyle de bunu hep birlikte başaracağız” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Falezlerde intihar girişimi

Falezlerde intihar girişimi